Randers FC-spiller: Ikke i orden Keller

Alexander Fischer fortæller om uroen i truppen de seneste dage

01:49

1 af 2

Fredag brød dramaet ud i Randers FC, da det kom frem, at anfører Christian Keller har indledt et forhold til holdkammeraten Jonas Borrings kone.

Spillerne i truppen har kendt til sagen i et par dage, og Alexander Fischer erkender da også, at det har givet lidt uro.

- Uden at sige for meget så tror jeg ikke, der er nogen, der er i tvivl om, at det Keller har gjort, er der ikke særlig mange, der kan stå inde for. Så jeg tror Keller ved, hvad folk synes om det, men han har taget sit valg, og det må han stå for. Personligt synes jeg ikke, det er helt i orden, siger Alexander Fischer.

Kortfattet Keller: En træls situation

Fredag sendte Randers FC en pressemeddelelse ud om, at klubben har forlænget kontrakten med Jonas Borring - men Jonas Borring har til TV 2 Sport udtalt, at han ikke kommer til at spille i klubben, så længe Christian Keller er på holdet.

Den problematik mener Alexander Fischer, at de tre parter må løse indbyrdes.

Todd hiver anførerbindet af Keller

- Borring har sine tanker, Keller har sine tanker, så det må klubben finde ud af at strikke sammen - om det bliver med eller uden eller begge to. Det er en sag mellem de tre, siger Alexander Fisher.

Cheftræner Colin Todd har frataget Christian Keller anførerbindet. Den 25-årige forsvarsspiller Mads Fenger er ny anfører, mens Alexander Fischer er udpeget som viceanfører.

Se interview med Randers FC-spilleren herover.