Randers FC smed sejren væk i tillægstiden

Sønderjyske fik 1-1 med hjem fra Randers med scoring i overtiden i lørdagens superligakamp

I en ellers halvkedelig kamp fik tilskuerne stort overtidsdrama for pengene, da Randers FC lørdag spillede 1-1 med Sønderjyske i superligakampen på Bionutria Park Randers.

Gæsterne fokuserede på defensiven, og værterne formåede aldrig rigtig at finde løsningen til at dirke Sønderjyske-defensiven op. Altså lige ind til indskiftede Mikkel Kallesø scorede to minutter før tid, og alle troede, at hjemmeholdet skulle juble som vindere.

Men i overtiden afsluttede Johan Absalonsen køligt en foræring af en kontramulighed og udlignede via stolpen til 1-1.

Randers bliver på sjettepladsen

Med pointdelingen fortsætter Sønderjyske efterårets fine pointhøst og kravler op på tredjepladsen i Superligaen med 32 point.

Randers bliver på sjettepladsen, nu med 28 point.

Første halvleg blev en taktisk og lettere låst forestilling, hvor Randers skulle forsøge at finde huller i den godt organiserede Sønderjyske-defensiv. Løsningen var forsøg på gennembrud over kanterne.

Efter 15 minutter fandt højrebacken Johnny Thomsen en fri Viktor Lundberg i feltet, men Randers-angriberens afslutning blev sjusket, og han fik ikke ordentligt træf på bolden.

Sportschef er bevidst om svære kampe

Fem minutter senere viste Sønderjyskes nyindkøbte svensker Simon Kroon prøver på sine evner, da han snød sin oppasser og sendte et perfekt indlæg lige ind i panden på Nikolaj Madsen.

Thomsen reddede hovedstød

Madsen headede lige så fint mod mål, men Johnny Thomsen kom heldigt i vejen og snittede til hjørnespark.

Derudover var det småt med de store chancer. Randers-angriberen Mikael Ishak havde et godt skud og en hovedstødschance, han ikke kunne nå op til.

I anden halvleg fortsatte stillingskrigen, som viste, at Sønderjyske-træner Jakob Michelsens tropper bestemt ikke har glemt, hvordan man lukker modstanderne ned.

Til gengæld så det ikke skarpt ud frem ad banen for gæsterne. Som ene mand i front fik Tommy Bechmann, der i forvejen er ramt af måltørke, ikke meget at arbejde med, for de mange lange fremspil tog Randers-forsvaret sig ubesværet af.

Fisker efter sen udligning: Pisse træls

Men heller ikke Randers kunne trods envejstrafikken skabe åbne chancer.

Med 23 minutter forsøgte Randers-træner Colin Todd sig med at indskifte den store nytilkomne angriber Moussa Maazou på bekostning af Viktor Lundberg. Efter 10 minutter på banen tvang han Marin Skender ud i en fin redning med et skud fra kanten af feltet.

Hos Sønderjyske røg Bechmann ud, og hans afløser Thomas Dalgaard var lige ved at afgøre løjerne, da han afsluttede halvlegens største mulighed ved at skyde lige forbi mål efter en sjælden skidt clearing i Randers-forsvaret.

Det lignede 0-0, men to minutter før tid scorede den 19-årige indskifter Mikkel Kallesø til 1-0, og jublen brød løs. Men den forstummede få minutter senere, da Maazou tabte bolden til Johan Absalonsen.

Han tog turen hele vejen til mål og udlignede med sin tiende superligascoring i sæsonen.

Herunder kan du se et interview med Kasper Fisker efter kampen: