Randers FC lukker cheftræner-flirt med AaB

Thomas Thomasberg forbliver cheftræner i Randers FC, slår klubben fast. Forhandlinger med AaB er lukket.

Cheftræner Thomas Thomasberg forbliver i Randers FC.

Superligaklubben meddeler på sin hjemmeside, at forhandlingerne og dialogen med ligakonkurrenterne fra AaB om et muligt skifte for træneren er afsluttet.

- Interessen for ham har været stor, men vi har ikke kunnet blive enige med AaB om en passende aftale, og derfor har vi nu lukket dialogen for at få arbejdsro for såvel Thomas som Randers FC, siger klubbens sportslige og kommercielle direktør Søren Pedersen til randersfc.dk.

AaB mister senest 1. marts cheftræner Marti Cifuentes, som skal til svenske Hammerby, og det stod hurtigt klart, at Thomasberg var i kikkerten hos nordjyderne.

Interessen blev også meldt ud offentligt, men aalborgenserne må altså nu på jagt efter en anden afløser for Cifuentes.

- Han (Thomasberg, red.) har været nysgerrig på interessen, men han er stadig ekstremt motiveret for at være i Randers FC, siger Søren Pedersen.

- Jeg kender ham virkelig godt og har kigget ham dybt i øjnene, og jeg kan se, at han stadig brænder for at udvikle videre på det fantastiske projekt, vi har gang i her.

Thomas Thomasberg kommer i fremtiden til at styre de blåklædte Randers-spillere fra sidelinjen – ikke AaB. Billedet er fra et opgør mellem de to klubber i efteråret 2021.
Thomas Thomasberg kommer i fremtiden til at styre de blåklædte Randers-spillere fra sidelinjen – ikke AaB. Billedet er fra et opgør mellem de to klubber i efteråret 2021. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

'En lettelse'

Thomasberg indrømmer da også, at jobbet i AaB, hvor han selv optrådte som spiller i sin tid, var interessant. Men han har det også fint med, at det ikke blev til noget.

- Det er ærlig talt en lettelse, at der nu er kommet en afklaring, og jeg har fuld forståelse for og er helt afklaret med det resultat, det er endt ud med, siger han til Randers' hjemmeside.

quote Det er ærlig talt en lettelse, at der nu er kommet en afklaring.

Thomas Thomasberg, cheftræner, Randers FC

- Der skal ikke herske tvivl om, at jeg har været nysgerrig på den interesse, der har været fra AaB, for det er en god klub, som jeg har en fortid i og et nært forhold til.

- Når det så er sagt, så må der ikke herske tvivl om, at jeg er virkelig glad for at fortsætte i Randers FC, som i dette forløb også har vist, hvor meget de vil mig.

AaB og Randers har begge 28 point i superligatabellens grundspil i indeværende sæson.