Randers FC kaprer VFF-sportschef

Ole Nielsen skifter fra Viborg FF til Randers FC

Superligaklubben Randers FC har nu fundet manden, der skal tage over efter sportschef Peter Christiansen.

Onsdag har klubben offentliggjort, at valget er faldet på Ole Nielsen, der per 1. januar 2016 skifter fra en lignenede stilling i Viborg FF.

- Straks vi modtog Peter Christiansens opsigelse, gik bestyrelsen i gang med at identificere potentielle emner til at overtage hans funktion i klubben. Der har været stor interesse for jobbet og udover vores egne tanker om kandidater, har vi modtaget flere uopfordrede ansøgninger, siger Svend Lynge Jørgensen, der er bestyrelsesformand i Randers FC, i en pressemeddelelse.

Peter Christiansen har tidligere på måneden skrevet under på en kontrakt med AGF, hvor han fra 1. marts er ny chefscout i Aarhus-klubben.

RFC satser på ny sportschef inden 1. januar

Øverst på listen

- Ole Nielsen var dog helt fra starten øverst på vores ønskeliste på grund af hans erfaring fra lignende stillinger i Sønderjyske og Viborg FF. Ole har uden de største spillerbudgetter været i stand til at sammensætte en spillertrup, der resultatmæssigt ofte har overrasket de såkaldte eksperter i fodboldverdenen, siger Svend Lynge Jørgensen.

Ole Nielsen, der tidligere har været sportschef i Sønderjyske, glæder sig til at komme i gang med arbejdet i Randers FC i det nye år.

- Jeg har været glad for min tid i Viborg FF og ønsker alle i og omkring klubben alt det bedste fremover. Efter at have mødt ledelsen i Randers FC og fået bekræftet, at det er en veldrevet klub med orden i økonomien og gode faciliteter, var jeg dog ikke i tvivl om, at jeg gerne ville være en del af deres set-up. Hårdt arbejde og ydmyghed tilsat realistiske ambitioner er det billede, jeg har haft, når jeg har set på Randers FC udefra. Det billede har jeg gennem mine samtaler med ledelsen fået bekræftet, siger Ole Nielsen og fortsætter:

Ny sportschef: Vi skal højere op i tabellen

- Randers FC råder desuden over dygtige trænere og en spændende spillertrup med potentiale til at udvikle sig yderligere. Jeg tror på, at jeg med min erfaring og omfattende netværk kan bidrage til at fastholde og forhåbentlig forbedre de sportslige resultater.

Randers FC overvintrer på sjettepladsen i Superligaen med 27 point.

Sommerhus

play Tidlig rift om sommerhuse: - Hylderne er næsten tomme

20210104-094805-L-1920x1280we

play Weekendens vejr: Det bliver frost – ikke 7-8 grader!

politibil

Hjalp du en ung kvinde hjem nytårsnat? Politiet leder efter dig

130220_roegfri_psyk.jpg

Psykiatri Listen ude af regionsrådet: Eks-formand er ærgerlig

Lilleøre Hurtigfærge

Fra Kina til Aarhus: Ny Samsøfærge er på vej

domstol retten byretten Randers pædofilisag 2

Børnemishandlers navn delt tusindvis af gange - politiet advarer