Randers FC forstærker holdet med Lyngbyspiller

Randers FC og Mikkel Beckmann er kun det obligatoriske lægetjek fra at indgå en fire-årig aftale.

Randers FC og Mikkel Beckmann er kun det obligatoriske lægetjek fra at indgå en fire-årig aftale. Det skriver Randers FC på klubbens officielle hjemmeside.

- Es skifte til Randers FC bliver en helt ny udfordring for mig, en udfordring jeg glæder mig meget til. Jeg har været inde i mange overvejelser med hensyn til et klubskifte, men i den sidste ende faldt valget altså på Randers FC, allermest af sportslige grunde. Jeg synes at Randers FC allerede har et godt hold, og så spiller de en form for fodbold, der passer rigtigt godt til min egen spillerstil, lyder det fra Mikkel Beckmann, der skal træne med sine nye holdkammerater første gang mandag formiddag såfremt lægetjekket falder positivt ud.

Fra Randers FCs cheftræner Colin Todd lyder det:

- Mikkel Bechmann er en kvalitetsspiller, der kan operere fra begge kanter og som er inde og snuse til det danske A-landshold. Såvidt jeg har forstået har der været flere andre SAS Liga-klubber involveret i jagten på ham, så at han lander i Randers FC viser endnu en gang, at vi er i stand til at tiltrække nogle af de bedste fodboldspillere, udtaler Colin Todd.