Randers får ny tøjsponsor

Randers FC skifter Warrior ud med Puma

Foto: Fotogruppen Objektiv

Randers FCs lyseblå spilletrøjer skal ikke længere laves af Warrior, men i stedet Puma, som til sommer bliver ny tøjsponsor i klubben.

Aftalen med Puma træder i kraft den 1. juli og løber frem til sommeren 2018.

- Vi er utrolig glade for at skulle samarbejde med Puma, der er et af de allerstørste fodboldbrands i verden. Det er en aftale, der når nye store højder for Randers FC. Alt udstyr er gennemprøvet og gennemtestet, så det kan møde de krav, der stilles til udstyr af høj kvalitet til professionelle fodboldspillere, siger Hans-Peter Rasmussen, der er direktør i Randers FC, til klubbens hjemmeside.

Hvordan designet på den nye trøje bliver, vil direktøren ikke løfte sløret for, men de kronjyske fans skal ikke vente længe, før den nye trøje bliver præsenteret.

Det vil ifølge Hans-Peter Rasmussen ske til et event i forbindelse med sæsonens sidste hjemmekamp på AutoC Park Randers. Det sker den 31. maj, hvor Brøndby IF kommer på besøg.

Se: Spiller sig op på tredjepladsen

- For os at se er Randers FC et godt bud på et permanent tophold i Alka Superligaen. I Puma ser vi Randers FC som en værdifuld samarbejdspartner, og vi lægger blandt andet vægt på den gensidige forståelse for hinandens værdier, ligesom vi er positive overfor klubbens måde at agere som professionel fodboldklub, siger Sten Larsen, der er Team Sport Manager hos PUMA Denmark A/S.

Puma er stiftet i Tyskland i 1924, og selskabets danske hovedkvarter ligger i Skanderborg.

Firmaet er også trøjesponsor for en lang række andre fodboldklubber rundt om i verden - blandt andet for engelske Arsenal og Newcastle.