Randers får en klatrepark

Ny turistattraktionen i skoven ved Fladbro

Arbejdet med at opføre klatrebanen i Fladbro er i fuld gang. Den skal efter planen stå færdig til sommer. Foto: Randers Kommune

Randrusianerne får i fremtiden mulighed for at give den som Tarzan, når de besøger skoven i Fladbro.

I samarbejde med et privat firma har kommunen besluttet at opføre en klatrepark i området umiddelbart vest for Fladbro Kro.

Klatreparken kommer til at omfatte klatre- og svævebaner i forskellige sværhedsgrader. Derudover skal der i området være en skovlegeplads, et madpakkehus og en toiletbygning.

Arbejdet med at opføre klatreparken er i fuld gang. Randers Kommune forventer, at parken er klar til at blive indviet inden sommerferien.

Det er firmaet klatrepark.dk, der står for opførelsen af klatreparken. Brugerne af parken skal betale for at anvende den. Til gengæld er legepladsen, madpakkehuset og toiletbygningen gratis for alle.

- Fladbro Skov er et yderst attraktivt grønt område i Randers Kommune. For mindre end et år siden modtog vi Green Space Award for netop den rekreative værdi samt for de installationer, som gør skoven brugbar for alle. Med det seneste tiltag med en klatrepark i trætoppene vil skoven kunne tiltrække legebørn i alle aldre under trygge forhold, siger formanden for Randers Kommunes miljø- og teknikudvalg, Frank Nørgaard (DF), i en pressemeddelelse.