Randers er storfavoritter før lokalbrag

Bookmakere er ikke i tvivl forud for lørdagens lokalopgør

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Foto: Henning Bagger - Scanpix

Foto: Henning Bagger - Scanpix

1 af 3

Randers FC er storfavoritter, når kronjyderne senere lørdag får besøg af Superligaens absolutte bundprop, Hobro.

Det mener i hvert fald en række bookmakere forud for lokalopgøret, der spilles på Bionutria Park Randers kl. 16.

Bet365 giver pengene hele 12 gange igen, hvis de gulblusede hobrogensere ender med at vinde opgøret. De fleste andre bookmakere giver næsten tilsvarende odds, mens Danske Spil er det selskab, der er mest optimistisk på Hobros vegne. Danske Spil giver pengene 10 gange igen for en udesejr.

Til gengæld giver en favoritsejr til Randers kun pengene igen cirka 1,3 gange hos de fleste selskaber.

Colin-exit kan blusse Keller-sag op igen

Forud for lørdagens lokalopgør har Randers spillet fem kampe i træk uden nederlag og kæmper om at slutte i top 6 i Superligaen. Agterlanternen Hobro har derimod stadig forårets første sejr til gode og er reelt uden chance for at undgå nedrykning.

Todd stopper i Randers

I løbet af den seneste uge har det dog skabt en smule turbulens, at Randers FC og cheftræner Colin Todd har meldt ud, at den rutinerede englænder stopper til sommer.

Under lørdagens opgør er kronjyderne desuden hæmmet af at må undvære svenske Joel Allansson, der med succes har overtaget Christian Kellers plads på midtbanen, efter at Keller er blevet flået ud af truppen.

Sportsredaktør håber på en udlænding

Randers FC har vundet tre af de seneste fem superligakampe mod Hobro. En enkelt er endt uafgjort, mens Hobro vandt i Randers for et år siden.

Følg opgøret mellem Randers FC og Hobro live på tv2oj.dk fra kl. 16. I videoen nedenfor kan du se et interview med cheftræner Colin Todd, som ikke afviser, at han trods sit snarlige exit fra Randers fortsætter i fodboldverdenen lidt endnu: