Randers er Danmarks frækkeste by

Dildoer og andet sexlegetøj er mest populært i Randers

Foto: Colourbox

Sexlegetøj er et hit i Randers. Her køber de nemlig dobbelt så meget som gennemsnittet for hele Danmark.

Det viser en opgørelse, som Sinful.dk har lavet. Her har de, ud fra de 100.000 sidste ordrer bestilt via hjemmesiden og med befolkningstal for Danmarks Statistik, opgjort hvilke byer i Danmark, som køber mest sexlegetøj.

- De er måske bare mere fremme i skoene og friske i Randers. Jeg blev så glad, da det var en østjysk by, der lå i top, siger Mathilde Mackowski, medejer af Sinful.dk til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Sexkort over frække byer

Legetøjsshoppen Sinful.dk er kommet med deres bud på, hvor frække østjyderne og resten af Danmark er, ved at blotlægge antal indkøbte stykker legetøj pr. indbygger i forhold til postnummer.

Byerne er farvelagt efter, hvor meget sexlegetøj indbyggerne køber i forhold til landsgennemsnittet. Jo mørkere rød en by er, jo mere sexet er den.

Se: Sinful.dk's kort over danskernes legetøjslyster

For hver gang en dildo købes i den mindst aktive by, købes der otte dildoer i Randers.

- Det er sjovt, at der er så meget forskel på byerne, og at man i de større byer har mere aktivitet og tør lidt mere, siger Mathilde Mackowski.

Højdespringer

Sidste år lå Randers på en 14. plads, men har i år taget springet og er skudt helt til tops.

- Der er sket en ændring i måden, vi snakker om sex på. Jeg kan mærke personligt, at stemningen har ændret sig. Det er mere almindeligt, at vi taler om sex og redskaber nu end for seks år siden, siger Mathilde Mackowski til TV 2 | ØSTJYLLAND og fortsætter:

- Måske er Randers bare til mere krymmel på kagen, slutter hun.