Randers efter efterårets sidste kamp: Godkendt med pil nedad

Kronjyderne har ikke haft marginalerne med sig i efteråret, mener kantspilleren Kasper Fisker

Det var en flok slukørede Randers FC-spillere, der lørdag aften forlod den regnvåde og forblæste bane efter ude at have spillet uafgjort mod Hobro.

Randers dominerede det meste af opgøret. Kronjyderne havde bolden mest og havde flest afslutninger. Ind ville bolden dog ikke. Dermed endte kampen 0-0.

- Vi er lidt ærgerlige over, at vi ikke fik de tre point. Vi føler, at vi burde have vundet kampen. Vi havde chancerne, og vi havde boldbesiddelsen. Vi spillede egentlig fint nok, men vi skal være lidt skarpere i pasningsspillet og i afslutningerne, siger Randers-kantspilleren Kasper Fisker søndag til tv2oj.dk.

Randers var tættest på sejren i Hobro

Kasper Fisker fik fuld spilletid i kampen mod Hobro. Personligt ærgrer han sig dog over, at han har siddet på bænken i store dele af efteråret. Derudover havde han gerne set, at kronjyderne havde flere point på kontoen, nu hvor efterårssæsonen er afsluttet.

- Vi har ikke haft marginalerne med os i alle kampe. Vi slutter formentlig på en sjetteplads afhængig af, hvordan søndagens øvrige kampe ender. Det er lige akkurat godkendt - men med pil nedad, mener Kasper Fisker.

Mini-træningslejr i København

Han og de øvrige Randers-spillere hyggede sig efter Hobro-kampen med hinanden. Nogen decideret julefrokost var der dog ikke tale om, fortæller Kasper Fisker.

Randers-truppen deltager i de kommende dage i en mini-træningslejr i København, hvorefter spillerne går på juleferie frem til begyndelsen af januar.

Todd: Jeg er også i Randers til januar

Inden nytår er det meget sandsynligt, at der er kommet en afklaring på, hvorvidt en række udenlandske pengemænd overtager Randers FC. Ifølge Kasper Fisker påvirker de mange historier i medierne ikke spillerne.

- Det har ikke fyldt ret meget. Nu går vi så på juleferie, og det er ikke noget, jeg vil tænke ret meget på under min ferie. Jeg holder sikkert lidt øje på bold.dk, forklarer Kasper Fisker.

Randers FC åbner forårssæsonen hjemme mod Sønderjyske. Kampen spilles i slutningen af februar.

IMG_3118

playSkrædder bad om hjælp - nu deler tusindvis hans besked

IMG_1615

Over 7000 har skrevet under på Rikke og Kathrines forslag

IMG_4581

playBenny har lejligheden fyldt med Star Wars - og konen ligner Princess Leia

Vaccine dosis.

Vaccinationer udsat: Frontpersonale på COVID-19 afsnit får ikke andet stik som planlagt

test corona covid-19

33 smittede danskere har fået falsk negativ test i Dubai

karen_klarbaek.jpg

Krisen har ikke ramt Karen: Hun sælger masser af garn