Randers Cimbria henter Gottselig hjem

Troy Gottselig er tilbage i Randers Cimbria

Arkivfoto. Foto: Randers Cimbria

Basketballklubben Randers Cimbria har onsdag offentliggjort, at klubben henter Troy Gottselig tilbage til Randers.

Canadieren spillede i Randers Cimbria i sæsonen 2013/2014, men nu er det lykkes for kronjyderne at nå til enig med den 204 centimeter høje spiller om ny aftale.

- Kontrakten løber for resten af sæsonen, men vi håber da, at den kan blive forlænget, siger Randers Cimbria-træner Morten Hansen til tv2oj.dk.

Han fortæller, at parterne har snakket sammen gennem den seneste måned til halvanden, men at det først var for en uge siden, at det gik op for træneren, at projektet rent faktisk kunne lykkes.

- Han kom til Randers tirsdag, og i aften (onsdag, red.) skal han overvære træningen, siger Morten Hansen.

Økonomisk hjælp fra sponsor

Aftalen med Troy Gottselig er blevet mulig for Randers Cimbria på grund af hjælp fra sponsoren Pedersen og Nielsen Automobilforretning, oplyser Randers-træneren.

- Troy Gottselig kommer med styrke og størrelse, og det er måske et sted, hvor vi har haft et lidt svagt punkt, siger Morten hansen, som dog må vente lidt endnu med at se Troy Gottselig i aktion, da han endnu afventer sin arbejdstilladelse.

Morten Hansen forventer ikke, at arbejdstilladelsen er på plads inden Randers Cimbria i morgen, torsdag, på hjemmebane møder SISU i Basketligaen.