Randers brød forbandelsen

Point på kontoen efter tre nederlag i træk

Foto: Randers FC

Det lykkedes for Superliga-oprykkerne fra Randers FC at kæmpe sig til et hårdt tiltrængt point, da de sent lørdag eftermiddag på udebane mødte de forsvarende danske mestre fra FC Nordsjælland.

Dermed formåede kronjyderne at rejse sig efter sidste weekends dukkert, hvor de på udebane tabte hele 0-4 i Aalborg. Inden da havde Randers tabt til både FCK og Horsens.

Mod FC Nordsjælland forsvarede Randers FC med mange mand og havde ikke de store problemer med afvise FC Nordsjælland, når hjemmeholdet nåede feltet.

Udlignede på flot langskud

I første halvleg blev det derfor kun til ét spark inden for målrammen for værterne.

Det gik til gengæld også i mål, for efter en halv time lagde Andreas Laudrup et fladt indlæg ind foran mål, hvor den anden fløjspiller Joshua John nemt kunne sparke bolden i nettet.

Dermed så det ud som om, at FC Nordsjælland trods problemer alligevel ville kunne gå til pausen med uafgjort, men det forpurrede Ronnie Schwartz, da han flot sparkede et langskud i mål efter 44 minutter.

Rutineret Randers-akse

Efter en time havde FC Nordsjælland to store muligheder til Anders Christiansen og Morten Nordstrand, men selvom det blev startskuddet til et mere markant pres, satte det ikke for alvor gang i chanceproduktionen.

Randers' rutinerede akse med Chris Sørensen og Christian Keller holdt styr på organisationen, og det var ikke ufortjent, at gæsterne kunne tage det ene point med hjem til Jylland.

Med det uafgjorte resultat indtager kronjyderne en foreløbig sjetteplads i Superligaen.