Politiet på bar bund

Mangler gennembrud i sag om lig i pose

Selv om Østjyllands Politi har fået mange henvendelser om den kvinde, der lørdag formiddag blev fundet dræbt på en rasteplads ved Langå, ved man endnu ikke, hvem hun er.

- Vi har endnu ikke noget gennembrud i forhold til hendes identitet, siger vicepolitiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen til Ritzau.

Kvinden beskrives som en kvinde, 30-40 år gammel og 172 cm høj. Hun er kraftig af bygning og har mørkt krøllet hår.

Hun blev fundet med to ørestikker af guld. Den ene er formet som et hjerte med en hvid lys sten. Den anden er formentlig formet som en svane - også med en lys sten.

Det var en forbipasserende, som lørdag formiddag gjorde det makabre fund på rastepladsen på Væthvej, der ligger cirka halvanden kilometer øst for Langå nær Randers.

Se: Offentliggør billede af lig

Den forbipasserende fandt nogle sorte plastiksække, som var tapet sammen, og da vedkommende valgte at åbne sækkene, dukkede liget op.

- Men vi ved ikke, hvornår hun blev efterladt på rastepladsen, og vi er fortsat meget interesseret i henvendelser fra offentligheden, der kan hjælpe os videre i sagen, siger Jesper Bøjgaard Madsen søndag formiddag.

Vicepolitiinspektøren vil søndag ikke fortælle, hvordan kvinden er blevet dræbt.

- Den oplysning vil vi gerne holde for os selv lidt endnu, siger han.

På baggrund af ligets tilstand er politiet desuden ved at undersøge, hvor længe kvinden kan have været død.

- Det har vi selvfølgelig en idé om, men det er heller ikke noget, som vi vil ud med på nuværende tidspunkt, siger Jesper Bøjgaard Madsen.