Politiet: Fans opførte sig pænt i Randers

Politiet fik ikke brug for hverken håndjern eller bødeblokke

Stemningen var god, da Østjyllands to bedste fodboldhold fredag aften mødte hinanden i et lokalopgør på stadion i Randers.

Selv om rivaliseringen mellem de to holds fans til tider kan være stor, oplevede politiet ingen problemer med tilskuerne hverken før, under eller efter kampen mellem Randers FC og AGF.

Ifølge vagtchef Klaus Møller fra Østjyllands Politi holdt betjentene sig i baggrunden hele aftenen. De fik på intet tidspunkt brug for at tage hverken håndjern eller bødeblokke frem.

- Jeg har ikke hørt om nogen problemer med tilskuerne overhovedet. Generelt synes jeg, at lokalopgørene mellem Randers og AGF forløber pænt. Der er ikke tale om højrisikokampe, siger han til tv2oj.dk.

Politiet efter J-dag: Folk var fulde men opførte sig pænt

Mens politiet holdt sig i baggrunden, var det i stedet vagterne på BioNutria Park Randers, der sørgede for sikkerheden. Det lykkedes dog en række medrejsende AGF-fans at få romerlys ulovligt ind på stadion.

Røgen fra romerlysene betød, at kampen blev fløjtet i gang med nogle få minutters forsinkelse. Undervejs i opgøret blev der desuden kastet adskillige fyldte fadølskrus mod Randers-spilleren Mads Agesen.

Østjyllands Politi ønsker ikke at oplyse, hvor mange betjente politiet havde udstationeret i tilfælde af, at der blev brug for dem.

- Der var nok, så meget vil jeg sige. Men vi vil helst holde os i baggrunden. Fodbold skal helst være en fest, siger vagtchef Klaus Møller.

Pernille Blossom

playCorona kickstartede drømmen: Pernille snitter på livet løs

Endelave vaccination

83-årige Jørgen fik første stik på Endelave

brændeovn

play Miljøorganisation om natligt brændeovnsforbud: Det vil slet ikke løse problemet

Makram Stige Drøgemüller

Stine giver knyttede kram: Hvis jeg får én til at smile, er mit arbejde gjort

Vindstød

Stormlavtryk i Nordsøen sender torsdag kraftigt blæst til hele Danmark

storke storkepar storkeunger Enslev

playEfter unger døde: Nu får landsby ny storkerede