Politi: Vi har endnu ikke nogen idé om motivet for skyderiet

Den 26-årige mand, som mandag aften blev ramt af flere skud i Randers, er kendt af politiet. Men det vides endnu ikke, hvorfor han er blevet skudt

01:35

Foto: Local Eyes / TV2OJ

1 af 2

Mandag aften kl. 22.30 fandt en dramatisk skudepisode sted i Randers-bydelen Vorup på Højtoftegade. Her kom en mand kørende forbi og affyrede flere skud rettet mod en 26-årig mand fra Horsens. Han er stadig indlagt på sygehuset, men er ifølge Østjyllands Politi uden for livsfare.

- Vi ved godt, hvem han er, men ved intet om motivet for skyderiet. Vi skal have ham afhørt for at kunne danne os et billede af, hvad der kan være årsag til forbrydelsen, siger vicepolitiinspektør hos Østjyllands Politi, Rene Raffo.

Vidner har muligvis set en sort stationcar i Højtoftegade på gerningsstedet, og det kan ifølge politiet være fra denne, at skuddene er affyret.

26-årig mand ramt af flere skud: Politiet jagter gerningsmanden

Håber på henvendelser

- Derfor hører vi meget gerne fra vidner, der har set mistænkelige personer omkring gerningstidspunktet i Højtoftegade, eller som har set den pågældende bil, forklarer Rene Raffo.

I første omgang fortsætter politiet med efterforskningen af sagen ud fra de spor, man har sikret på stedet, og med udgangspunkt i de vidneafhøringer, som der er allerede er foretaget. Og så håber Rene Raffo på borgerhenvendelser.

Politiet kan kontaktes på tlf. 114

Du kan se hele interviewet med vicepolitiinspektøren øverst på siden.