Politi søger vidner til dødsbrand, hvor mand og hund brændte inde

Intet tyder på, at der ligger en kriminel handling bag dødsbrand i Randers, lyder det fra politiet.

00:42

VIDEO: Vi skal have udelukket, at der ligger en kriminel handling bag, lyder det fra vicepolitiinspektør Carsten Kousgaard fra Østjyllands Politi.

Kriminalteknikere og retsmedicinere arbejder onsdag på at klarlægge identiteten på den omkomne, efter at brandvæsenet tirsdag aften fandt en død mand i et hus i Randers. 

Læs også Voldsom brand i villa: Politi og brandvæsen massivt til stede

Østjyllands Politi formoder umiddelbart, at det er husets 82-årige beboer, der har mistet livet, men dagens undersøgelser skal belyse, om det er tilfældet - og udelukke, at branden er påsat.

- Der er dog intet, der tyder på, at der ligger en kriminel handling bag, siger vicepolitiinspektør Carsten Kousgaard fra Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også Aarhus Street Food udvider: Her er de nye køkkener

Røgdykkere fandt den omkomne mand i et hus på Bojesvej i Randers. En hund er også omkommet i branden, der kom under kontrol kort før midnat tirsdag.

- Da vi lander herude er et ret stort parcelhus helt overtændt, sagde indsatsleder ved Beredskab og Sikkerhed Niels Henrik Nielsen tirsdag aften til TV2 ØSTJYLLAND.

00:11

VIDEO: Et øjenvidne optog tirsdag aften denne video i forbindelse med branden på Bojesvej i Randers.

Luk video

Stor udrykning til branden

Beredskab og Sikkerhed var til stede med to autosprøjter, to tankvogne og 12 brandfolk. Flere politibiler og ambulancer blev også sendt til den lille villavej i Randers.

Huset ligger på Bojesvej i Vorup i Randers. Billedet er fra onsdag morgen.

Grunden, hvor huset ligger på, er onsdag afspærret.

- Der er ikke nogen fare for folk i området. Det er selve brandtomten, hvor der kan være risiko for nedstyrtning, siger vicepolitiinspektør Carsten Kousgaard til TV2 ØSTJYLLAND. 

Læs også Kommune udvider flextrafikken: Ingen kommer til at føle en dårlig service, lyder det

Eventuelle vidner til branden bedes henvende sig til Østjyllands Politi via telefonnummer 114.

- Hvis nogen har set noget i forbindelse med brandens opståen, må de rigtig gerne kontakte Østjyllands Politi, siger vicepolitiinspektør Carsten Kousgaard til TV2 ØSTJYLLAND.

Naboer, der havde fået øje på flammerne, tilkaldte brandvæsenet kort før klokken 20.30 tirsdag aften.