Politi efterlyser voldelig bilist

Ukendt mand slog en anden mand med et jernrør i den randrusianske aftentrafik

Foto: Google Maps

Østjyllands Politi beder nu om hjælp til at finde frem til en yderst voldelig bilist, der torsdag aften gik amok på en medtrafikant.

Episoden fandt sted omkring klokken 18.30 på Fladbrovej nær Over Hornbæk lidt uden for Randers.

Her opstod der ifølge politiet uenighed mellem to bilister. Det begyndte, da offeret, en 34-årig mand, kørte ud ad landevejen. Hans kørsel irriterede tilsyneladende bilisten bagved ham, som valgte at overhale ham, hvorefter han bremsede hårdt op foran bilen:

Bilisten nøjedes ikke bare med den hasarderede kørsel, men valgte derudover at stige ud af sin bil og ty til vold:

- Forurettede blev overfaldet, men forsvarede sig. Da gerningsmanden ikke kunne håndtere forurettede, gik gerningsmanden hen til sin bil og hentede et metalrør eller lignende, skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Den 34-årige mand blev herefter slået flere gange gange med røret. Til alt held lykkedes det ham at afværge slagene med hænderne.

Mangler oplysninger

Efter overfaldet kørte manden fra stedet. Han er fortsat på fri fod, så derfor vil Østjyllands Politi gerne i kontakt med vidner, som har flere oplysninger omkring voldsmanden og den bil, han kørte i:

- Politiet vil gerne høre fra vidner, som kan komme med supplerende oplysninger. Det kan oplyses, at gerningsmanden kørte i en Golflignende bil, som havde en stor revne i bagruden, lyder det fra politiet.

Den 34-årige mand har selv kun givet et sparsomt signalement af sin voldsmand. Han beskrives som 25-30 år gammel og meget høj. Han var formentlig over 190 centimeter høj, havde lyst, kort hår og talte dansk.

Hvis Østjyllands Politi finder frem til den efterlyste mand, kan han se frem til en sigtelse for vold af særlig farlig karakter.

Oplysninger omkring episoden kan gives til politiet på tlf. 87 31 14 48.