Pige og dreng antastet af mand

Østjyllands Politi har tirsdag og onsdag søgt efter en mand i en grøn bil i et område i det nordvestlige Randers. Eftersøgningen sker efter to anmeldelser om børn, der har oplevet ubehagelige episoder.

Tirsdag eftermiddag fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en 9-årig dreng omkring klokken 14.30 blev antastet af en fremmed mand på Viborgvej tæt ved Overvænget i Randers NV.

Drengen var på vej hjem fra skole, da han blev kontaktet af en mand, som kom med upassende ytringer med seksuelt indhold. Det fik den 9-årige dreng til at skynde sig fra stedet.

Da drengen kom hjem, fortalte han det til sine forældre. De kontaktede politiet efterfølgende.

Ny anmeldelse onsdag

Onsdag formiddag kom der en ny anmeldelse fra en mor til en 8-årig pige. Datteren var kommet hjem fra skole og havde fortalt, at en mand i en grøn bil var kørt efter hende i langsom hastighed.

Bilen kørte efter den 8-årige pige, da hun kom cyklende på Gl. Viborgvej ved Hornbæk lidt over klokken 14.

Østjyllands Politi efterforsker begge sager nærmere og har patruljeret i området både tirsdag og onsdag for at finde manden. Dog uden held.

Manden har angiveligt skæg, og han kørte i en grøn bil. Et vidne bemærkede tirsdag en mindre, skriggrøn bil – muligvis en Fiat Punto eller lignende som kørte tæt på den 9-årige dreng.

- Det signalement vi har på manden og bilen er sparsomt. Vi har sendt et signalement ud i håb om, at der er nogle, som har flere oplysninger. Så vil vi gerne høre fra dem, siger pressemedarbejder hos Østjyllands Politi, Jakob Christiansen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Har du oplysninger om manden i den grønne bil, kan du kontakte politiet på telefon 114.