Peter efterlyser kvinde med barnevogn: Vil sige undskyld med kaffe

Peter Nøhr havde travlt lørdag morgen og overså en kvinde med barnevogn i trafikken. Nu efterlyser han kvinden, så han kan sige undskyld

Foto: Privat / Google Street View

Af og til kan man som bilist opleve en episode, hvor det var utrolig tæt på at gå galt. Sådan en oplevelse kan være svær at ryste af sig, og sjældent er det muligt at sige undskyld til dem, man gav et chok.

Sådan var det for den 31-årige kok Peter Nøhr fra Randers, der havde en usædvanlig travlt dag foran sig lørdag morgen.

Læs også Over 200 breve fundet i skov: Nu er buddet fyret

I hans restaurant, Bistroteket i Randers, var der fuldt hus til både frokost og aften, plus der skulle laves mad ud af huset til et bryllup. Og så kom der et benspænd, der satte Peter Nøhr under yderligere pres.

Jeg skylder en undskyldning... Jeg har netop kørt ud foran en ung rødhåret dame i krydset ved Vestervold og Jernbanegade - jeg så dig slet ikke - jeg vil rigtig gerne give dog en personlig undskyldning, så kig forbi Bistroteket og spørg efter Peter, så giver jeg en kop kaffe og en undskyldning for forskrækkelsen - undskyld!

Peter Nøhrs undskyldning på Facebook

- Kender du ikke det, at man har møgtravlt om morgenen, og så er bilen ikke klar ved mekanikeren?, siger Peter Nøhr.

Derfor fik Peter travlt med at køre en anden bil gennem byen for at kunne bringe mad ud. Men ved krydset ved Vestervold og Jernbanegade venter ham et chok. Han er tæt på at køre en kvinde ned. 

- Jeg ser de to første hjul af barnevognen ude på fodgængerfeltet, og jeg kan se at kvinden bliver forskrækket, og jeg vinker undskyld, og jeg når ikke andet, siger Peter Nøhr.

Peter Nøhr fortsætter videre på sin travle færd. Men oplevelsen sidder i Peter Nøhr, for han ved, at det var hans fejl, at han gav kvinden et chok.

Vil sige undskyld

Han har en stor lyst til at undskylde over for kvinden. Derfor skynder han sig på gruppen ”Facebook Randers” på Facebook, og byder kvinden på en kop kaffe i hans restaurant.

Læs også Kasper raser mod curling-forældre: Idioti at søge job for dit barn

- Der er mange, der skriver der og der er mange, der ser det. Og enten ser hun det, eller så en, der kender hende. Det når langt ud, siger Peter Nøhr. 

 Kvinden har endnu ikke meldt sig i dagens løb, men på Facebook får Peter Nøhr også mange skulderklap for sin gestus. 

- Vi skal være gode ved hinanden, og erkende, når vi begår fejl, siger Peter Nøhr.

Peter Nøhr kørte ud foran ned ung rødhåret kvinde i krydset Vestervold/Jernbanegade i Randers. Foto: Google Maps