Panduro tilbage i arbejdstøjet

Socialdemokraten tilbage på Christiansborg efter endt barsel

Maja Panduro fra Randers vender tilbage som politisk ordfører for Socialdemokraterne efter godt tre måneders barselsorlov.

- Det føles rigtig godt. Jeg kommer tilbage til et stærkt hold og et stærkt parti. Det føler, jeg er blevet understreget af de tragiske episoder i Danmark (terrorangrebet i København d. 14.-15. februar, red.). Det er et specielt tidspunkt, og jeg glæder mig til de diskussioner, der følger med, siger politisk ordfører for Socialdemokraterne Maja Panduro til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Den 32-årige Randers-politiker gik på barsel i efteråret. Nu venter en spændende periode op til folketingsvalget, der senest vil ligge i september 2015. Her vil terror-episoden i København og debatten om radikalisering komme til at spille en betydelig rolle, og det er Maja Panduro klar til.

- Det er en tid, hvor vi står overfor en vigtig diskussion om, hvad Danmark skal for et sted. Jeg mener, at Socialdemokraterne står det helt rigtige sted, og det er skulder ved skulder. Vi skal stå sammen og kæmpe imod, og samtidig skal lade være med at skyde skylden på hinanden og på muslimer, siger Maja Panduro.

Ole Hækkerup, der under barselsorloven har været fungerende politisk ordfører, er fremover udlændinge- og integrationsordfører