Overfaldet og kysset i sit hjem

Politiet leder efter to mænd, der brød ind hos en kvinde i Randers

Foto: Google Maps

En 27-årig kvinde fra Randers blev fredag klokken 03.30 fulgt af to mænd, der gik med hende hjem fra Crazy Daisy i Randers.

Kvinden havde været på arbejde på diskoteket.

Mændene tvang sig adgang til kvindens lejlighed, hvor kvinden blev skubbet ind i soveværelset. Den ene mand forsøgte at kysse den 27-årige kvinde. En nabo kom til undsætning, efter at den 27-årige havde råbt, og mændene tog flugten.

Politiet leder nu efter de to mænd, hvis overgreb ikke karakteriseres som voldtægtsforsøg.

- Vi karakterer det ikke som et voldtægtsforsøg, fordi det, i gåseøjne, eneste de gør, er, at gå med ind i lejligheden og forsøge at kysse hende. Det er selvfølgelig slemt nok, men det ville ikke holde som en voldtægtssag. Det er selvfølgelig ulovlig indtrængen, og der vil nok være en sigtelse på noget andet, men det bliver bare ikke voldtægt, siger politiassistent Marianne Morgen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Politiet vil meget gerne i kontakt med folk, der kan have set de to mænd uden for diskoteket, eller som måske har oplysninger om, hvem de er.

Den ene mand beskrives som 30-35 år, 180 cm høj, almindelig af bygning, med mørkebrune øjne, magert ansigt og spids hage. Han havde en stor næse, kort, sort hår og gule "ryger-tænder", og han talte gebrokkent dansk.

Den anden mand beskrives også som 30-35 år, almindelig af bygning. Også han har mørkebrune øjne, magert ansigt, kort, sort hår, lidt længere i toppen, skægstubbe og gule "ryger-tænder".

Han talte ligeledes gebrokkent dansk, og han var iført en ensfarvet blå dynejakke, der var syet i ruder i et såkaldt harlekinmønster.

Mændene har fortalt kvinden, at de var rumænere.