Overfaldet med styrthjelm

70-årig mand i autocamper fik bank

Foto: Google Maps

En simpel overhaling i Randers fik tirsdag voldsomme konsekvenser for en 70-årig mand. Den 70-årige overhalede i sin autocamper en knallertfører på Grenåvej med det resultat, at knallertføreren blev så ophidset, at han kørte efter føreren af autocamperen.

Selvom den 70-årige blev bange for den aggressive knallertfører og ikke ville stoppe, blev han tvunget til det ved et kryds på vej ud af Randers, da han skulle holde for rødt.

Her indhentede knallertkøreren autocamperen, og da den 70-årige rullede vinduet ned, blev han overfuset af knallertføreren, der endte med at slå den 70-årige i ansigtet med sin styrthjelm.

Den 70-årige pådrog sig flere skader på ansigtet fra slaget. Han flækkede en tand, og fik en flænge på indersiden af mundhulen.

- Det er jo en mærkelig sag, men det er ikke noget unormalt, at man bliver uenige i trafikken. Vi efterforsker det som en voldssag, fortæller politikommissær Anders Uhrskov fra Østjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND

Politiet efterlyser knallertføreren, der beskrives som 30-40 år, 175-180 cm høj, alm. af bygning, usoigneret og iført en mørkeblå kedeldragt. Desuden lugtede han kraftigt at spiritus ud af munden.

Henvendelse til Østjyllands politi kan ske på 114