Øv! Randers HK missede chance for sejr mod København

Holdet halede sig ind på København Håndbold i de sidste minutter, men måtte nøjes med uafgjort

Mie Højlund blev topscorer for Randers HK med fem mål. Genrefoto. Foto: Lars Rasborg

Aaaaaaaarh!! 

Sådan kunne det meget vel have lydt, hvis man var inde i hovedet på en af Randers HK-spillerne efter kampen mod København Håndbold onsdag aften. 

Holdet var tæt på sensationen og en sejr, men missede i de allersidste minutter på hjemmebane i Randers. 

Randers HK måtte stort set hele kampen igennem halse efter København, som var en my foran størstedelen af kampen. Flere gange kom Randers-kvinderne op på siden af dem, hvorefter de igen trak fra. Dog kun med føringer på et par mål eller tre.

Ved pausen førte københavnerne med tre mål - 16-13.  I anden halvleg formåede Randers HK kun en enkelt gang at komme foran med stillingen 17-16, inden spillet igen bølgede frem og tilbage. 

I de sidste minutter fik Randers HK flere vellykkede bolde i kassen og mindskede udeholdets føring på tre mål og kunne til sidst trække sig med et uafgjort kampresultat på 27-27. Det var blandt andet Mie Højlund og Mari Molid med henholdsvis fem og fire mål, der var med til at holde Randers inde i kampen. 

At de kronjyske kvinder til allersidst hentede København, var lidt af en præstation i sig selv, så der var tilfredshed i truppen, fortæller Maria Fisker i en video på klubbens Facebook-side:

- Vi kæmpede os tilbage og havde også flere gange mulighed for at komme foran nogle gange, hvis vi ikke lige smed boldene væk. Så jeg synes, vi skal være rigtig stolte af os selv, siger hun.

Randers HK ligger lige nu på en ottendeplads i kvindernes bedste håndboldliga, Primo Tours Ligaen.

Nedenfor kan du se hele videoen, som Randers HK lagde op efter kampen på Facebook med reaktion fra Maria Fisker: