Østjysk leder modtager fint fodboldlegat

Hans Sørensen hædret med DBU-rejselegat

Hans Sørensen fra Havndal/Udbyneder Idrætsforening har gennem 50 år markeret sig i klubben både på og uden for banen, og han har derfor modtaget Leo Dannins Rejselegat, oplyser Dansk Boldspil Union, DBU, i en pressemeddelelse.

Det skete ved DBU's repræsentantskabsmøde i Aalborg.

Ifølge DBU har ungdomslederen Hans Sørensen i en periode på tre år boet 310 kilometer væk fra boldbanerne i Havndal nord for Randers, men den lange afstand forhindrede ham kke i at kridte banerne op hver weekend.

Særdeles fortjent

- Det svarer til at køre fra København til Flensborg. For at kridte baner, sagde Bent Clausen, DBU's næstformand, ved overrækkelsen af legatet.

Han fortsatte:

Stolthed i Feldballe: Ildsjæle og sammenhold giver landsbypris

- Hans har gjort sig særdeles fortjent både som leder og ved hans personlige optræden. Beundringsværdigt var det blandt andet, da Hans Sørensen i 1982 var initiativtager til klubbens Sportsuge og Havndal Cup, hvor han i dag stadig har en finger med i spillet i forhold til at planlægge og afvikle. Selvom Havndal/Udbyneder Idrætsforening får det meste af hans opmærksomhed, er vi glade for, at de gennem tiden har måttet dele Hans' opmærksomhed med Landsholdet, da han som trofast roligan følger Danmark tæt i både indland og udland.

Med Leo Dannins Rejselegat følger 6.000 kroner til en inspirationsrejse til en større fodboldbegivenhed-