Oplever massiv elevfremgang

Tradium oplever massiv elevfremgang

Tradium kan melde om en stigning i skolens elevoptag på næsten 100 årselever i forhold til sidste år.

Helt nøjagtig har Randers og omegns store erhvervsskole optaget 1.288 nye elever i august måned mod 1.195 i samme måned sidste år.

- Der er stort set fremgang på alle vores tekniske og gymnasiale ungdomsuddannelser, så det er de mange bække små på Tradiums mere end 20 ungdomsuddannelser, der tilsammen giver skolen en flot fremgang i elevtallet. Det er yderst tilfredsstillende, siger vicedirektør Lars Michael Madsen, Tradium.

Bygge og anlæg

På indgangen bygge og anlæg kan de tre uddannelser - murer, maler og tømrer - alle notere fremgang. 

- Eleverne er nærmest væltet ind på bygge og anlæg på trods af, at byggebranchen endnu ikke er kommet helt op i omdrejninger. Så det er faktisk ikke så nemt at forklare fremgangen - udover at vores medarbejdere gør deres arbejde rigtig godt, siger Lars Michael Madsen. 

På indgangen produktion og udvikling er der også flotte elevtal. Her kan smede- og maskinuddannelserne notere den største fremgang på hele skolen med 58 nye elever. Det 45 procent flere elever end sidste år.

- På produktion og udvikling har vi også 15 nye industrioperatørelever og 8 nystartede produktørelever. Det er meget glædeligt, at så mange unge gerne vil arbejde i industrien, selv om det fejlagtigt er blevet sagt, at industri ikke har en fremtid i Danmark, siger Lars Michael Madsen.

Gymnasier i vækst

Også Tradiums erhvervsgymnasier, handelsgymnasiet og teknisk gymnasium, kan notere fremgang. 

- Med et samlet optag på 484 nye elever fordelt på Tradiums handelsgymnasier og teknisk gymnasium, kan vi ikke andet end at være stolte og yderst tilfredse, slutter vicedirektør Lars Michael Madsen, Tradium.