Opjusterer forventningerne

Sparekassen Kronjylland opjusterer forventningerne til hele året efter et godt første halvår

Der er nok at glæde sig over hos Sparekassen Kronjylland efter årets første halvår.

På bundlinjen står et overskud på 130 millioner kroner før skat, og samtidig er basisindtjeningen steget med otte procent til 167 millioner kroner.

- Vi har investeret en del penge i en sammenlægning med Vorbasse-Hejnsvig Sparekasse og oprettelsen af nye afdelinger i København. Det gør os stærkere på lang sigt, men koster selvfølgelig lidt på kort sigt. I lyset af det er jeg meget tilfreds, fortæller Klaus Skjødt i en pressemeddelelse.

Den voksende Sparekassen Kronjylland, der har hovedsæde i Randers, opjusterer nu forventningerne til hele året:

- På bundlinjen ser halvårsregnskabet for 2014 lidt bedre ud end dette halvår, men det er alene på grund af engangsindtægter. Kigger vi på den grundlæggende drift, er resultatet i år bedre trods de investeringer, vi har foretaget. Jeg tror på, at den positive udvikling vil fortsætte også i andet halvår, siger Klaus Skjødt og uddyber:

- Vi kan se, at vi konstant får nye privatkunder, og vi kan se, at vores egne kunder igen har fået mod på hushandler, tilbygninger og lignende. Samtidig har vi en pæn vækst på erhvervsområdet, så pilen peger i den rigtige retning.