Øjnene rettet mod Randers

God sæson gør spillere attraktive

Foto: fotograf-randers.com

Når Randers FC går på banen, er det ikke kun tilskuernes øjne, der er rettet mod spillerne.

Også en stor gruppe talentspejdere fra flere europæiske klubber kigger med fra sidelinjen.

Det skete blandt andet til kampen mod Esbjerg, bekræfter klubbens direktør overfor Randers Amtsavis.

- Der var vel omkring 15-20 klubber, som havde sendt scouts ud. Men det er ikke unormalt til en mandagskamp. I weekenderne er der som regel færre, da der er flere kampe at vælge imellem rundt omkring i Skandinavien. Men efterhånden, som klubberne er blevet mere grundige, er der næsten altid scouts på plads til vores kampe, siger Jacob Nielsen, direktør i Randers FC, til Randers Amtsavis.

Nogle af de spillere, som lige nu bliver holdt ekstra godt øje med, er spillere som Nicolai Brock-Madsen, Mads Fenger og ikke mindst topscoreren Ronnie Schwartz, som har scoret 20 mål i 36 kampe.

- Det er klart, at efter vores gode sæson sidste år kan vi godt mærke, at der bliver holdt ekstra øje med vores spillere. Der er flere i vores trup, som kan blive attraktive salgsvarer - ikke mindst blandt de unge. Men vi er ved at bygge et hold op, og derfor har vi ingen planer om salg. Så kan der komme et ekstraordinært godt bud, som vi ikke kan sige nej til, som da vi solgte Movsisyan. Men vores udgangspunkt er at holde fast i den stamme af spillere, som vi har i truppen, siger Jacob Nielsen.

Ifølge Randers Amtsavis' oplysninger var Ronnie Schwartz i mandags på besøg i den engelske klub Watford, som er en blandt flere klubber, der har haft den boldstærke angriber i kikkerten.