Officielt: Her fortsætter forsvarsgeneral sin karriere

Henrik Hansen offentliggjorde i dag, at han forlader Århus Håndbold. En anden østjysk klub får glæde af ham

38-årige Henrik Hansen forlader efter en stor karriere Århus Håndbold, og det bliver så det kommende 1. divisionshold fra Randers HH, der får glæde af hans rutine og evner på banen.

Her skal han være spillende assistenttræner og arbejde tæt sammen med sin tidligere holdkammerat Jan Paulsen, der overtager trænerroret fra den kommende sæson. 

- I første omgang havde jeg ikke tænkt i andre baner end Århus Håndbold, og jeg troede, jeg skulle blive. Vi kunne ikke ramme hinanden. Jeg var også indstillet på en lønnedgang, men det er klart, der er en grænse for, hvor langt man vil gå ned. Men der var flere steder, hvor vi ikke var helt enige, siger Henrik Hansen til TV2 ØSTJYLLAND om bruddet med Århus Håndbold.

I stedet bliver det altså 40 kilometer længere nordpå, at spilleren får sin gang fremover.

- Defensivt er han én af ligaens bedste, og spillerne i 1. division skal stå tidligt op for at nå ham. Han har en vurdering i sit defensive spil, som er helt unik, og det vil han også kunne levere videre til de andre spillere, fordi han er så skarp på vurderinger forsvarsmæssigt, forklarer den kommende Randers-træner, Jan Paulsen. 

Selvom Henrik Hansen ikke har trænererfaring, så er Jan Paulsen overbevist om, at han kan bidrage med meget som assistenttræner.

- Jeg har altid gerne villet have assistenttrænere der har spillet selv. Det er det, der betyder mest og ikke hvor mange papirer eller kurser de har. Dem, der har været inde i manegen selv, det er dem, der kan bidrage med mest i min verden, siger Jan Paulsen.

Henrik Hansens karriere

 

melissa og julia grenaa gymnasium 2

På trods af lave smittetal: Julia og Melissa må stadig ikke komme i skole

Eva Damholdt

Evas bolig skal sælges: - Det kommer til at ødelægge mit liv

fitness udenførs

Fitness rykker uden for: Kom til dans og styrketræning i alt slags vejr

Lige nu
Magnus Heunicke

liveblog COVID-19 LIVE: Flertal vil have skolebørn tilbage efter norsk model

Simone Nowack Pedersen (til venstre) og Nikiline Gade (i midten) fik begge stjålet deres identitet af gutten til højre

Hvem stjal Nikiline og Simones identitet?

auh

Regeringen genindfører rettigheder: - Der er rum til at åbne