Officielt: Brock-Madsen solgt

Nicolai Brock-Madsen er blevet solgt til engelske Birmingham FC, oplyser Randers FC

Foto: www.briansorensen.net

Randers FC's angriber Nicolai Brock-Madsen er blevet solgt til engelske Birmingham, oplyser Randers FC.

Den 22-årige angriber har indgået en fire-årig aftale med den traditionsrige engelske Championship-klub.

- Det er et kæmpeskridt for mig, jeg er naturligvis superglad for skiftet. Jeg har været i klubben siden jeg var 10 år, så det er kæmpestort for mig, at Randers FC nu kan få nogle penge for mig og jeg kan få mit ønske om at komme til udlandet opfyldt, siger Nicolai Brock-Madsen.

- Inden jeg skrev under havde jeg en god snak med Colin, der gav mig nogle gode råd om fodbolden i England. Så jeg vil gerne takke ham, resten af trænerstaben, mine ungdomstrænere og ikke mindst Elstrup (Randers FCs talentchef, Peter Elstrup, red.), som har været der for mig hele vejen frem til i dag, siger han videre i pressemeddelelsen.

Se: PC: Interesse for Brock-Madsen

Træner Colin Todd mister dermed en vigtig brik til offensiven, men han glæder sig alligevel på den unge spillers vegne.

- "Brockie" kommer til en fantastisk klub, og skiftet til Birmingham er det helt rigtige for ham. Han kommer til en klub med en fantastisk fanbase, og en klub, der har ambitioner om oprykning til Premier League. Han har gjort store fremskridt i Randers FC, og jeg håber at han kan fortsætte udviklingen i Birmingham, siger Colin Todd, der i perioden fra 1979 til 1982 selv spillede i klubben, i pressemeddelelsen.

Randers FC's næste kamp er søndag klokken 13.30 på hjemmebane mod Viborg FF.