Østjysk håndboldklub går nye veje for at give fans en autentisk oplevelse

Forårssæsonen i Randers HK er godt i gang, men som alle andre håndboldklubber er det uden jubelråb og klapsalver fra tilskuerne på grund af corona-restriktionerne. Hos Randers HK har man dog forsøgt at inddrage tilskuerne på en anden måde.

I Randers HK har man livestreamet de seneste to hjemmekampe fra deres Facebookside, så deres fans kan følge med hjemme fra stuerne.

- Efter Danmark lukkede ned igen, har vi søgt dispensation fra TV2 og DR, så vores tilskuere og andre interesserede stadig kan følge med i vores hjemmekampe. Bare fra stuerne i stedet for på tribunerne, siger Gitte Andersen, kommunikationschef for Randers HK. 

Til de to første kampe har mellem 400 og 500 set med, når Randers HK-pigerne har hentet point hjem. Men til aftens lokalopgør mod Aarhus United håber kommunikationschefen på endnu flere 'tilskuere.'

- Til aftens kamp har vi opgraderet oplevelsen for folkene hjemme i stuerne, da vi får nogle produktionsfolk og kommentatorer til gøre oplevelsen endnu mere autentisk, siger Gitte Andersen.

Aftenens kommentatorer-hold kommer til at bestå af Bo Ørris fra Radio Alfa, som normalt speaker til Randers HK’s hjemmekampe, og Camilla Dalby som vil levere håndboldekspertisen.

Camilla Dalby er tidligere landsholdsspiller, og har indtil hun stoppede håndboldkarrieren spillet i Randers HK. Til aftenens Randers HK-kamp skal hun sidde ved kommentatorbordet sammen med Bo Ørris.
Camilla Dalby er tidligere landsholdsspiller, og har indtil hun stoppede håndboldkarrieren spillet i Randers HK. Til aftenens Randers HK-kamp skal hun sidde ved kommentatorbordet sammen med Bo Ørris.

- Vi håber, at folk, der normalt kan lide at følge med, vil få en ekstra god håndboldoplevelse med dette setup. Derudover giver det også os god mulighed for at eksponere vores sponsorer, siger Gitte Andersen med henvisning til, at sponsorerne ikke har fået den opmærksomhed, som de plejer.

Generelt har Randers HK fået god respons fra deres fans og sponsorer.

- Der er mange, der skriver, at de elsker at følge med og virkelig anerkender, at vi forsøger at gøre håndboldoplevelsen autentisk trods alle corona-restriktionerne, siger Gitte Andersen. 

Kampen spilles onsdag aften klokken 18.30.

DSC_0062

Fakkeloptog mod coronarestriktioner slutter fredeligt

politibil

Politiet har fundet gerningsmand ved røveri i Kvickly

96f50bfe-ee7a-4c4d-a549-2f3b20c5c7f8

Antal indlagte falder, men stor genåbning vil være "leg med ilden", advarer overlæge

IMG_9036

play Kæmpe sten i Gudenåen skaber debat: - Det er jo fuldstændig galimatias

Højskolerute

play Få inspiration til din gåtur i solen

Vaccine dosis.

Bopæl har betydning for vaccinetid: Region vil nu genoverveje kriterier