Nyt koncept åbner i Randers: All you can eat i pølsevognen

På torsdag har pølsevognen Wiking food på Mariagervej i Randers første åbningsdag. Stedet kører med et helt særligt koncept

Wiking food åbner på torsdag i Randers. Foto: Privat

Skinkesøm ad libitum er sikkert en drøm for mange, og nu kan den drøm gå i opfyldelse, når Wiking food i Randers åbner med all you can eat i pølsevognen.

For 99 kr. i timen kan kunderne boltre sig med burgere, hotdogs og andet godt fra det ikoniske spisested. Inspirationen har Wiking food fået fra et lignende tilbud i Horsens, hvor man har haft stor succes med konceptet.

Det skal være lige for alle, så selv hvis man vil benytte sig af tilbuddet, hvor vi har travlt, og der er meget ventetid, er der stadig en times effektiv spisetid.

Marianna Petersen, Wiking food

- Vi synes tit, at priserne er for høje i pølsevogne, så nu forsøger vi med et nyt koncept i Randers, siger Marianna Petersen fra Wiking food.

Helt konkret får kunderne en time at spise i, hvor de kan få fyldt tallerkenen op, hver gang den er tom. Og det er sågar eksklusiv ventetiden på maden.

Ikke all you can eat første dag

- Det skal være lige for alle, så selv hvis man vil benytte sig af tilbuddet, hvor vi har travlt, og der er meget ventetid, er der stadig en times effektiv spisetid, siger Marianna Petersen.

Hvordan stedet så vil holde styr på tiderne i praktisk, vil man se på hen af vejen. Det er ifølge medarbejderen stadig en af de mere uafklarede elementer i konceptet. 

Pølsevognen åbner torsdag, hvor all you can eat-konceptet dog ikke tilbydes.

Læs også Vroom vroom! Havnens Perle i Aarhus fik en Cadillac på taget

- Vi håber og tror på travlhed og rigtig mange kunder til åbningsdagen, men hurtigst muligt herefter sætter vi gang i konceptet, siger medarbejderen.

Wiking food har adresse på samme sted, hvor der tidligere har ligget flere pølsevogne – senest hotdog'en. Men nu er det med helt nye ejere og altså et nyt koncept.

En af den nye pølsevogns konkurrenter vil uden tvivl blive Boulevardgrillen på Nørre Boulevard, der er placeret blot 10 m fra Wiking food.

Wiking food åbner på pladsen, hvor hotdog'en tidligere lå på Mariagervej i det nordlige Randers.  Foto: Google Maps