Nyt hotel på vej ved svømmebad

Syv etagers hotel med 126 værelser

Foto: Colourbox

Snart lukker Scandic Hotel i Randers, men allerede nu tegner der sig til at være et nyt hotel på vej i byen.

Virksomheden Gribskov Gruppen har tidligere vundet udbuddet i forbindelse med byggeriet af det nye svømmebad, Water & Wellness, ved Randers Stadion.

I samme ombæring har de også fået retten til at administrere endnu en grund, hvor de nu planlægger at opføre et hotel. Hotellet vil få 126 værelser fordelt på seks-syv etager.

Gribskov Gruppen mangler stadig at få de endelige kontrakter på plads, men allerede nu vækker nyheden om et muligt kommende hotel glæde hos byens borgmester, som ser store muligheder i projektet:

- Det er en virkelig god nyhed, jeg lige har fået, og det er det af flere grunde. Det bliver et smukt vartegn for byen, at vi nu får et arkitektonisk flot hotel som kan ses fra motorvejen. Det betyder endnu mere liv og nye jobs i byen. Og det giver turister og andre gæster nogle gode overnatningsmuligheder - ikke mindst set i lyset af, at Scandic lukker, siger borgmester Henning Jensen Nyhuus (S) i en pressemeddelelse.

Hvis planer og kontrakter falder på plads, skal der udarbejdes en konkret lokalplan for hotellet.

Gribskov Gruppen forventer, at hotellet står klar til at åbne samtidig med svømmebadet Water & Wellness den 1. februar 2015.