Ny stor irsk pub åbner op i Randers

The Old Irish Pub udvider og slår dørene op i det kronjyske 1. april

Foto: The Old Irish Pub

Snart er der ægte irsk pubstemning for alle pengene i Randers. Den landsdækkende kæde The Old Irish Pub fylder de tomme lokaler ud i toppen af Storegade, hvor der tidligere lå baren Ground og Anettes Papir.

- Vi har fået byens bedste placering lig ud til det lille torv. Pubben kommer til at ligge i et knudepunkt, og den bliver også en af gadens største barer. Det er en del af konceptet, at vi altid gerne vil være det, siger medejer af The Old Irish Pub, Peter Blak.

For ham er det en naturlig udvikling, der nu har ført til udvidelsen mod det kronjyske.

Storegade er forskønnet

- Det her er åbningen af vores afdeling nummer 14 - vi er allerede i mange jyske byer som Vejle, Aalborg, Kolding og Esbjerg. Og så passer størrelsen på Randers fint ind. Vi tror også på, at der er efterspørgsel på det, vi kan tilbyde, forklarer Peter Blak.

Kopierer ikke genboen

I Randers kommer den nye pub til at ligge lige over for Barrys Pub, som har lidt det samme koncept. Og så alligevel ikke, mener Peter Blak.

- I syv-otte byer ligger vi også op af noget lignende, og der var frygten, at vi ville efterligne dem og blive en direkte konkurrent. Men vi skiller os altså ud ved at være så store og have dansegulv og DJ i weekenden, lyder det fra ejeren.

Konceptet for The Old Irish Pub er nemlig, at den skal være en hygge- og sportsbar i hverdagene, og så skal fest og livemusik være i højsædet i weekenden.

Ny plan skal fremme bylivet

- Vores hovedmålgruppe er de 25-50 årige. Vi laver fest for voksne, og så er vores indretning også forskellig fra andre, siger Peter Blak.

Fokus på det lokale

Et andet punkt, hvor den nye pub ønsker at markere sig, er i forhold til valget af medarbejdere og leverandører.

- Vores ansatte skal alle bo i Randers og være en del af byen. Ligesom vores leverandører så vidt muligt skal være lokale. Vi har også tradition for at støtte foreninger og sportsklubber i den by, vi ligger, fortæller Peter Blak.

I alt søger The Old Irish Pub 35-40 nye medarbejdere.

- Det lyder måske af meget, men i weekenden kan der være op til 10 på arbejde ad gangen. De fleste af dem bliver også ansat i deltidsstillinger, forklarer Peter Blak.

Allerede nu er ejerne gået i gang med at bygge stedet op og vælte væggen mellem de to tidligere lejemål. Og så står pubben klar til åbningen 1. april, lover Peter Blak.

Den nye irske pub kommer til at ligge i denne bygning i Storegade: