Ny Randers-spiller skadet

Båret fra banen med stærke smerter

Elmar Bjarnason (t.v.) blev skadet i lørdagens testkamp mod OB. Foto: www.briansorensen.dk

Randers FC tabte lørdag eftermiddag med 0-1 i en træningskamp på udebane mod OB.

Det er dog næppe nederlaget til den fynske superligaklub, der i øjeblikket giver de største panderynker hos kronjyderne.

Værre er det, at den nyindkøbte islandske landsholdspiller Elmar Bjarnason midt i anden halvleg med stærke smerter måtte bæres fra banen med en knæskade.

Randers FC hentede i sidste måned Elmar Bjarnason i IFK Göteborg i Sverige. Han har tidligere spillet i den skotske storklub Celtic og er tiltænkt en nøglerolle på midtbanen, efter at kronjyderne har udlejet Kasper Lorentzen.

Skaden skal klarlægges
Det er endnu for tidligt at sige, om Elmar Bjarnason bliver klar til forårets turneringskampe, hvor kronjydernes klare mål er at sikre sig oprykning til Superligaen.

- De nærmere omstændigheder kan dog først klarlægges, når islændingen kommer til nærmere undersøgelse lige så snart, hævelsen har fortaget sig, skriver Randers FC på sin hjemmeside.

Den enlige scoring i lørdagens testkamp i Odense faldt efter et hjørnespark, som kronjyderne ikke fik clearet ordentligt.

Bolden endte hos OBs Andreas Johanson, der resolut sparkede den i kassen fra kanten af straffesparksfeltet.

- Men resultatet er som sådan underordnet - det var en langt større bét, at Elmar Bjarnason blev skadet, skriver Randers FC i sin analyse af kampen.