Ny Randers FC-boss: Vi skal lave noget larm

Den tidligere landsholdsspiller Michael Gravgaard er ansat som direktør i superligaklubben Randers FC

Det var en stolt Michael Gravgaard, der tirsdag eftermiddag blev præsenteret som ny direktør i superligaklubben Randers FC.

Den forhenværende landsholdsspiller og tv-vært har tidligere spillet i Randers Freja, men forlod klubben tilbage i 2002.

I dag - 14 år senere - vender han tilbage til sin hjemby. Under pressemødet på BioNutria Park understregede han, at han selv tidligere tvivlede på det realistiske i at skabe en succesfuld kronjysk fusionsklub

- Jeg er beæret over, at jeg overhovedet har fået den her mulighed fra Randers FC. Da jeg forlod Randers i 2002, så det helt, helt anderledes ud end de her flotte omgivelser, vi står under i dag.

Gravgaard præsenteret som adm. direktør i Randers FC

- Dengang troede jeg ikke selv på det projekt, som nogle dengang forsøgte at sælge mig i Randers Freja-regi. At man efter disse år står her og ser på de resultater, der har været i byen, det er ganske enkelt enestående. Jeg bøjer mig i støvet for de mennesker, der har været med til at gøre Randers FC til det, det er i dag.

Gravgaard: Det føltes helt rigtigt

Michael Gravgaard blev kontaktet af Randers FC, mens han besøgte sine forældre i Spentrup ikke langt fra den kronjyske hovedstad. Ifølge ham selv tog det ikke lang tid, før han takkede ja til tilbuddet.

- Siden jeg stoppede med at spille fodbold i 2010/11-stykker, har jeg haft en drøm om på et tidspunkt at træde ind i en fodboldklub på den øverste hylde for at være med til at lede og drive den. Da muligheden opstod nu, føltes det bare helt rigtigt, sagde Michael Gravgaard under pressemødet tirsdag.

- Det gjorde det ikke værre, at det var hjerteklubben i den anden ende. Jeg glæder mig helt utroligt meget til den her opgave. Jeg har hørt rigtigt meget positivt om staben og organisationen

Randers FC har ’spændende’ nyheder

Som direktør i Randers FC har Michael Gravgaard tænkt sig at være med til at tegne klubben udadtil. Ifølge ham er det vigtigt, at kronjyderne bliver eksponeret i blandt andet medierne:

- Man siger, at den der lever stille, lever godt. Det gælder bare ikke i en fodboldklub. Der må gerne være noget larm. Vi må gerne slå lidt ud med armene og sige: Kom til Randers og se, hvor fantastisk der er. Kom og se vores fantastiske fodboldhold!

Se en video fra pressemødet øverst i artiklen.

Hund i sne

Udbredt sne over store dele af landet i nat

Sundparken Horsens ghetto

play 124 boliger rives ned: - Det er spild af penge

20201013-144325-4-1920x1280we

Motorvej har lange udsigter: Nu er fire borgmestre gået sammen om ny idé

20200424-133559-L-1920x1280we

Doping og narkotika: Østjyllands politi finder stor gevinst på rockerborg

Lige nu
test corona covid-19

liveblog COVID-19 LIVE: 666 er på hospitalet

politibil

Endnu en bøde venter ejeren: Wellnesscenter er fire gange taget i at holde åbent