Ny kæde indtager Østjylland: Åbner i Aarhus og Randers

Elektronikkæden Power slår dørene op til butikker i Viby og i Randers-bydelen Paderup i løbet af efteråret

Her i butikken, der tidligere husede Harald Nyborg, åbner Power i Randers-bydelen Paderup. Foto: Illustration: Power

Sådan kommer kædens forretning til at se ud i Viby. Foto: Illustration: Power

1 af 2

Elgiganten har gennem mange år haft nærmest monopol på at være danskernes foretrukne elektronikkæde, men nu har en ny spiller på markedet taget kampen op. Seneste forretningstræk er udvidelser i det østjyske.

Det er kæden Power, som åbner i Viby og Paderup i Randers, inden året er omme. Især i det kronjyske bliver fronterne trukket op, for her vil den nye butik ligge lige over for Elgiganten.

- Vi har gode erfaringer med at ligge ved vores konkurrent, for så kan vi virkelig udfordre den på vareudvalg, priser og service, forklarer adm. direktør hos Power, Jesper Boysen, til tv2oj.dk.

Supermarked med billig overskudsmad åbner i Aarhus

I Randers er det i Harald Nyborgs gamle lokaler, at Power flytter ind, imens det i Viby er som en del af området Mega Syd.

- Det har hele tiden været planen, at vi ville åbne i Jylland, men vores ejer (Expert Norge, red.) åbner nu for, at udvidelserne kommer hurtigere end først planlagt. Vores forretninger i Københavns-området og Odense har nemlig været så stor en succes, at vi kan se muligheder i blandt andre Aarhus og Randers, siger Jesper Boysen.

Flere østjyske byer i spil

Samtidig afslører han, at i alt 12 jyske byer er i spil til nye afdelinger af kæden - heriblandt Horsens og Silkeborg.

- Men den danske planlov giver os visse udfordringer, så der er stadig arbejde forude, før vi kan melde præcist ud, hvornår vi er i andre byer, fortæller direktøren.

Fona på Strøget i Aarhus overlever

Efter planen skal de to forretninger åbne i løbet af efteråret, og så vil der også skulle ansættes en del nye medarbejdere.?

- Vi er i hvert fald klar til julehandelen, og forventningen er, at der bliver ansat 40-100 hvert sted, hvor en del af dem så bliver deltidsansatte, forklarer Jesper Boysen.

Ifølge direktøren er Herning og Sønderborg de næste jyske byer, som Power rykker til.