Nu starter Randers Ugen

Med på de sociale medier

Kl. 15.30 i dag begynder Randers Ugen 2013. En uge med fest, musik, kultur og sport fordelt på mere end 500 arrangementer. Ugen kan følges på både Facebook og Twitter. Ligesom Randers Ugen har sin helt egen app til iPhone, fortæller Randers Kommune i en pressemeddelelse.

Erann DD skyder Randers Ugen i gang med en koncert, hvor han optræder med et særligt husorkester. Det består af professionelle, lokale musikere, med rødder i bl.a. Hush, Marie Frank, Poul Krebs, Tom Lindby Band og Pronto.

 

Se tv-indslag: Randersugen klar til fest

Udover Erann kan festugegæsterne på Østervold også opleve Kristine Blond, der op gennem 00'erne opnåede høje hitlisteplaceringer i både ind- og udland, med hendes store og ærlige stemme. Ligesom en af Danmarks for tiden mest populære ungdomsartister, Jimilian, også tager del i den officielle åbning.

 

Herefter er der lagt op til en uge med fest, musik, sport og kultur fordelt på mere end 500 arrangementer rundt om i Randers Kommune.

 

Få overblikket

Det store overblik over Randers Ugens omfattende program kan man blandt andet få med Randers Ugens app til iPhone. Den kan hjælpe dig med at finde de arrangementer, som er noget for lige netop dig. lover arrangørerne. Derudover kan du bruge app'en til at sammensætte dit eget program for Randers Ugen, være online med venner og vise dem film og billeder af dine oplevelser i Randers Ugen.

 

Danmarks største brugergenerede festuge kan også følges på både Twitter og Facebook, hvor der dagligt bliver lagt fotos og arrangementer ud, oplyser eventchef for Randers Eventsekretariat og Randers Ugen, Mette Bertelsen. Der samtidig opfordrer både festuge-deltagere såvel som arrangører til at dele fotos og arrangementer på de to sociale medier.

 

Programmet for Randers Ugen 2013 findes også på www.randersugen.dk