Motorvej spærret: Taxachauffør kørte ind i autoværn

Et uheld på motorvej E45 mellem Hadsten og Sønder Borup fik Østjyllands Politi til at spærre motorvejen i begge retninger. Nu er der genåbnet i begge retninger, men forvent forlænget rejsetid.

Hvis du skal køre på strækningen mellem Aarhus og Randers mandag morgen skal du forvente forlænget rejsetid på grund af et uheld, der omkring kl. 6 fik Østjyllands Politi til at spærre motorvejen i begge retninger.

Det bekræfter vagthavende ved Vejdirektoratet Brit Osted Nielsen til TV2 ØSTJYLLAND.

Kl. 7 er motorvejen genåbnet i begge retninger, og uheldsstedet kan passeres med forsigtighed, hvor trafikken i nordgående retning bliver ledt over i nødsporet, skriver Vejdirektoratet.

Ifølge vagtchefen ved Østjyllands Politi, Bo Christensen, fik de meldingen om uheldet kl. 05.55, og der er tale om en taxachauffør, der er forulykket og har påkørt autoværnet i midterrabatten.

- Taxachaufføren er kørt til Skejby Sygehus, og vi har en bilinspektør oppe og undersøge forholdet. Man kan passere ulykkesstedet ved at køre langsomt forbi i nødsporet, siger han til TV2 ØSTJYLLAND kl. 8.

Han oplyser, at de pårørende til taxachaufføren er underrettet.

Man skal fortsat forvente forlænget rejsetid som følge af uheldet. Oprydningsarbejdet forventes tidligst overstået kl. 10.

Uheldet er sket mellem Hadsten og Sønder Borup ved Randers.
Uheldet er sket mellem Hadsten og Sønder Borup ved Randers. Foto: Vejdirektoratet

Uheldet er sket i nordgående retning fra Aarhus mod Randers mellem Hadsten og Sønder Borup.

Politi og redningsmandskab er på stedet.

Uheldet har medført kødannelser, og man skal forvente en forlænget rejsetid på op til 40 minutter i nordgående retning og 20 minutter i sydgående retning. Vejdirektoratet forventer normal trafik efter myldretiden.