Mor til ofre i pædofilisag: Troede jeg havde hørt forkert

Der var mange pårørende med til retssagen i Randers, hvor en 48-årig mand blev idømt seks års fængsel. Én af dem var moren til tre af ofrene

05:06

1 af 2

Moren til tre af de fire børn, som Torben Larsen i dag, fredag, blev idømt seks års fængsel for at misbruge, var ikke tilfreds med dommen.

Moren har ønsket at være anonym.

- Jeg var lidt chokeret, jeg troede, jeg havde hørt forkert, men det havde jeg desværre ikke. Seks år, det synes jeg, er alt for lidt, siger moren til de misbrugte børn.

Der var fra anklagers side ønsket en forvaringsdom, og det mener moren til de tre børn også havde været mere rigtigt.

- Jeg havde gerne set en forvaringsdom. Det virker ikke som om, at han angrer på nogen måde, jeg kender ham jo også fra tidligere, så forvaringsdom, det, synes jeg, er det rigtige, siger moren.

Børnene har reageret voldsomt

Børnene blev af Torben Larsen udsat for seksuelle overgreb. De har efterfølgende reageret voldsomt på episoden.

- Det har været meget tumult. Børnene har reageret voldsomt på det. Vi er blevet mandsopdækket nede fra kommunen af. Jeg har bare ringet, og så har vi fået det, jeg ville have, og hjælp til det vi skulle angående børnene, så det har påvirket os rigtig meget. Også i dagligdagen at den her sag kører, siger moren.

Forsvarer i pædofilisag: 6 år er lang tid

En ven af eksmanden

Torben Larsen, der i dag, fredag, blev idømt seks års fængsel, var kammerater med morens eksmand. Det var der igennem, at han havde kontakt med familien. Moren var dog ikke påvirket af at se Torben Larsen i retten, men da dommeren gennemgik dommen, påvirkede det hende.

- Det var sådan set ikke så meget at se ham. Ham har jeg lukket lidt ude. Men altså det påvirkede mig meget, da de læste det op: De ting han har gjort ved mine børn. Det er ikke rart at sidde og høre på, siger moren.

Torben Larsen sad under hele retssagen roligt og upåvirket og modtog sin dom, og gennem det meste af retssagen kiggede han kun op få gange.

- Han er jo, som han plejer at være. Han er stille og rolig og gør ikke meget væsen af sig. Han sidder og ser meget upåvirket ud, siger moren.

Anklager i pædofilisag: Jeg er tilfreds

Nu skal det slutte

Torben Larsen valgte at bede om 14 dages betænkningstid for at beslutte, om dommen skal ankes eller ej. Moren håber dog, at det snart er slut.

- Nu skal jeg hjem og fortælle det til mine børn, og så skal vi snakke lidt om det. Og så skal vi have nogle samtaler med kommunen. Så håber jeg, at det kommer til at gå bedre. Nu ved jeg jo ikke, om det er slut, for hvis han anker det, så er det jo ikke slut. Men vi trænger til, at det snart er slut, siger moren.

I videoen øverst på siden kan du se interviewet med moren til de tre børn, som har været udsat for seksuelle overgreb.