Mor efterlyser hverdagshelt: - Næstekærligheden lever i bedste velgående

Lone fra Randers vil give gerne takke personen bag venlig og uselvisk handling

Lone Bjerre Christensen blev rigtig glad, da hun fredag kom hjem til denne kuvert.

Lone Bjerre Christensens søn var en noget slukøret teenager, da han sent onsdag eftermiddag vendte hjem fra en tur til Justesens Plæne ved Randers Regnskov.

Den 17-årige dreng havde hygget sig med nogle kammerater, og i forbindelse med en tur til Føtex havde han tabt sin pung.

- Han opdagede det, da han kom tilbage til plænen, og han og en kammerat gik turen tilbage for at se, om de kunne finde den. De tænkte, at han måske havde tabt den ud af lommerne, siger Lone Bjerre Christensen til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også Næstekærlighed på Storebælt: Delt 11.000 gange på Facebook

Vil vise de gode historier

Hun spærrede straks sønnens Dankort, og her kunne historien for så vidt slutte - med en tabt pung fuld af kontanter og personlige kort og en ærgerlig teenager.

Det gør den dog ikke, for da Lone Bjerre Christensen fredag kommer tilbage sin lejligheden, finder hun pungen - med flere hundredekronesedler i - i en kuvert i sin postkasse.

- Jeg synes, det er en rigtig sød handling, der viser, at personen er et godt menneske. Jeg vil gerne takke personen, der har taget sig tid til at køre ud til os og aflevere pungen i en pæn konvolut, siger Lone Bjerre Christensen til TV2 ØSTJYLLAND.

Da Lone Bjerre Christensen fik pungen retur, lavede hun et opslag i facebookgruppen 'Facebook Randers', der har over 34.000 medlemmer.

Her skriver hun blandt andet: 'Tusind tak til hvem du end er. Det er så dejligt med ærlige mennesker. God pinse.'

- Der er tit ret mange negative historier i I Facebook Randers, og jeg vil gerne vise, at der også er gode historier om Randers og borgerne i byen, siger Lone Bjerre Christensen til TV2 ØSTJYLLAND.

Her kan du se det opslag, Lone Bjerre Christensen fredag offentliggjorde i Facebook Randers.

Vi skal værne om næstekærligheden

Sønnen er meget glad og overrasket over, at han har fået sin pung tilbage, fortæller Lone Bjerre Christensen.

- Det er jo også godt at vise en ung mænd, at det kan ske, siger hun.

Man hører jævnligt, at samfundet er blevet forrået, men det mener Lone Bjerre Christensen ikke er tilfældet.

- Jeg synes ikke, at samfundet er blevet værre. Jeg tror, medierne er med til at udstille verden, som om den er blevet værre, fordi det sælger, men næstekærligheden lever i bedste velgående, og den skal vi værne om, siger Lone Bjerre Christensen.

Læs også Rørende DSB-hilsen fra far til kræftsyg dreng går viralt

Efterlyser venlig sjæl

Hvordan pungen kom ud af sønnens lomme, er fortsat uvist. Men sikkert er det, at den kom retur, og Lone Bjerre Christensen give gerne takke personen bag den venlige handling.

- Jeg vil gerne give en flaske vin eller en buket blomster, hvis vedkommende melder sig, siger hun til TV2 ØSTJYLLAND.

Hun tror, at hendes 17-årige søn vil passe bedre på sin pung fremover. Men hvad siger sønnen selv til, at en person har afleveret hans pung tilbage?

- Det er god stil, og jeg vil gerne sige mange tak til den person, der har afleveret pungen, lyder svaret til TV2 ØSTJYLLAND.