Missing People fortsætter eftersøgning af 19-årige Thomas

Du kan stadig hjælpe: Voldsom kulde sætter sit præg på indsatsholdet

Håbet om at finde 19-årige Thomas Stralner i live var blevet så lille, at politiet torsdag formiddag indstillede eftersøgningen af den unge mand i Randers.

Men selv om politiet har indstillet deres eftersøgning, så fortsætter Missing People eftersøgningen af den 19-årige mand, efter at politiet frigav området langs havnen og fjorden.

- Det er fuldstændig korrekt. Vi har har været i gang hele torsdag og fortsætter igen fredag. Der er konstant skibe, der anløber havnen, og dermed hvirvler vandet op i fjorden, siger Vivian Eriksen, der er talsmand for Missing People, til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Politiet indstiller eftersøgning: 19-årige Thomas er næppe i live

Foreningen har modtaget henvendelser fra 32 frivillige, der har meldt sig klar til at hjælpe med eftersøgningen, så i øjeblikket mangler Missing People ikke frivillige til indsatsstyrken.

Har du kaffe på kanden?

Men du kan stadig hjælpe, selv om Missing People ikke mangler folk til selve eftersøgningen.

- Eftersøgningen besværliggøres af den voldsomme kulde. Vi er hele tiden nødt til at afbryde eftersøgningen for at tænde bilerne og køre op i byen og købe kaffe for at få varmen. Og den tid går jo fra selve eftersøgningen. Så hvis man gerne vil hjælpe, er man mere end velkommen til at komme på havnen med en kande kaffe eller te, siger Vivian Eriksen og fortsætter:

Sidste nyt: Politiet leder efter Thomas på Randers Havn

- Af samme årsag kunne det også være en kæmpe hjælp, hvis nogen har en campingvogn, de kan undvære. Det vil være en stor hjælp. hvis vi har et sted, vi kan gå ind og få varmen. Vi har store problemer med vores elektronik, der ikke fungerer optimalt, når det ligger i iskolde biler.

Fredag forsætter indsatsholdet eftersøgningen ved havnen. Indtil videre har holdet kun gået langs kajkanten, men Missing People har også planer om at komme i vandet.

- Vi bearbejder flere muligheder i øjeblikket, men lige pt. kan jeg ikke sige mere om hvilken, siger talsmanden for Missing People.

Det er på området ved Kulkajen, et overvågningskamera har fanget 19-årige Thomas:

Mistænkeligt dødsfald på Vilhelm Bergsøes Vej i Aarhus Vest.

Politiet undersøger mistænkeligt dødsfald i Aarhus Vest

test corona covid-19

33 smittede danskere har fået falsk negativ test i Dubai

karen_klarbaek.jpg

Krisen har ikke ramt Karen: Hun sælger masser af garn

Bare Vin

play SoMe-shopping hjælper trængte virksomheder: Vin-banko og fremvisning af tøj hitter

glatte veje glat vej vintertrafik trafik

Politiet advarer: Spejlglatte veje giver fem trafikuheld på en time

Michael Aastrup Jensen

Politiker om rejse til Dubai: Jeg passede mit job