Marxen om uafgjort: Det er brandærgerligt

Det var et par skuffede spillere fra Randers FC, TV 2 | ØSTJYLLAND mødte efter mandagens kamp

03:39

1 af 2

Randers dominerede klart mod OB i mandagens kamp, men hjemmeholdet brændte alt for mange chancer og måtte nøjes med 1-1.

- I 99 ud af 100 kampe som den her, så vinder vi. Så det er selvfølgelig brandærgerligt. Det er vi rigtig trætte af lige nu, sagde Erik Marxen kort efter kampen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Randers FC måtte nøjes med ét point

Colin Todds mandskab skabte en række gode målchancer, men en kombination af dårlige afslutninger og stærkt målmandsspil af OB's Maksym Koval forhindrede sejren.

- Vi sidder rigtig godt på 1. halvleg, men får så ikke lige scoret, og så straffer de (OB, red.) os på en dum kontra, sådan som jeg opfatter det. Men jeg synes egentlig ikke rigtig, at det slår os ud. OB er altid svære at holde fuldstændig fra chancer, fordi de er så giftige i kontraangreb, siger Erik Marxen.

Efter 1-1: Colin Todd efterlyser skarphed

I anden halvleg får Randers FC lukket ned for OB's chancer, og derfor er det ifølge Erik Marxen endnu mere ærgerligt, at Randers FC ikke kan trække sig sejrsrigt ud af kampen. Men han har ikke kun negative ting at sige om kampen.

- Hvis man får det lidt på afstand, så er det selvfølgelig rigtig tilfredsstillende, at vi for det første skaber så mange chancer, og at vi i anden halvleg holder OB næsten fuldstændig fra chancer. Det, synes jeg, er rigtig positivt, siger han.

Næste opgave for Randers i Alka Superligaen er på søndag, hvor man møder FC København på udebane.

Se hele interviewet med Erik Marxen og hør også Jonas Borrings kommentarer til kampen i videoen øverst på siden.