Mangler penge: Skidomen er strandet

En kæmpe skidome er stadig på tegnebrættet i Randers, men økonomien er langt fra på plads

Sådan er det planen, at skidomen skal se ud, hvis det en dag lykkes at finde pengene til den.

1 af 2

For over fire år siden vakte et stort skiprojekt opsigt i Randers. Det lokale firma Danski præsenterede planerne, som indebar et indendørs skiareal på 64.000 m2 og et udendørs på 36.000 m2 samt et hotel, en restaurant og en afterski bar. Siden har det været sparsomt med nyt om projektet, og det er der en god grund til.

- Det er stadig en fantastisk idé, men det er primært økonomien bag, som har bremset skidomen. Vi fra Danski kan ikke rejse pengene alene, siger marketingschef hos Danski, Rikke Levinsen, til tv2oj.dk.

Ifølge hende må skidomen så derfor betegnes som strandet.

Skidome vækker opsigt

Ikke helt død

- Den er ikke helt død, og er skam også stadig på tegnebrættet. Vi har ikke gjort meget længe for at promovere skidomen, men planerne bliver fundet frem igen, hvis en investor melder sig på banen, forklarer Rikke Levinsen.

Hun fortæller, at der for nylig åbnede en skipark i København, så det kan altså lade sig gøre at føre initiativer som disse ud i livet.

- Men den var så tænkt integreret ind i en nuværende bygning. Det er skidomen her ikke, lyder det fra marketingschefen.

Lige nu gøres der så altså ikke mere ved projektet. Fokus hos firmaet er i stedet på at sende danskere på skiferie. Du kan læse mere om skidome-projektet på hjemmesiden her.

Herunder kan du se præsentationsvideoen af skidomen fra 2012: