Mand faldt i havnen

Blev reddet i land efter flere forgæves redningsforsøg

01:06

Foto: Loval Eyes

1 af 2

Der udspillede sig tidligt i morges en dramatisk redningsaktion på havnen i Randers.

Omkring klokken seks fik politiet en anmeldelse om, at en person var faldet i havnebassinet.

Det var to vidner, som havde ringet 1-1-2, fordi de kunne høre en mand råbe om hjælp, men på grund af mørket kunne de ikke få øje på ham.

Efter fem minutters søgen lykkedes det dem endelig at finde frem til manden, som lå i inderhavnen.

- De kunne høre ham på 100 meters afstand. Det ene vidne klatrede ned ad en stige til vandspejlet, men manden var for tung og våd til, at han kunne bære ham op, siger politikommissær Thomas Hinge fra Østjyllands Politi.

Kort tid efter kom en politipatrulje til stedet, men heller ikke betjentene kunne trække ham i land, fordi vandet tyngede. Det var først, da redningsmandskab ankom og fik fat i en bådshage, at det endelig lykkedes at gribe fat i mandens bukser, hvorefter han kunne hales i land.

Manden, som viste sig at være en 21-årig mand, var ifølge politiet kraftig underafklølet, da han endelig kom op fra vandet. Det er uvist, hvor længe han har ligget i havnebassinet.

- Det er en ung mand, som skal prise sig lykkelig over, at nogen fik hevet ham op. Hvis hverken vidnet eller patruljen havde haft fat i ham, kunne det være gået rigtig galt, siger politikommissær Thomas Hinge.

Den 21-årige mand blev efterfølgende kørt til behandling på sygehuset.

Du kan se en video fra havnen i morges, som Local Eyes har filmet, øverst på siden.