Mand bragt på hospitalet efter slag og spark i hovedet

Politiet har kort før klokken 10 anholdt en person. De hører dog fortsat gerne fra vidner på tlf. 114.

Østjyllands Politi har lørdag morgen og formiddag været massivt til stede med blandt andet politihunde på Markedsgade i Randers. 

Det skyldes, ifølge politiet, at der tidligt lørdag morgen har fundet en voldsepisode sted på vejen. 

- Vi har været til stede i forbindelse med en voldsepisode, som vi modtog en anmeldelse om klokken 06.26 i morges. Efterfølgende har vi været på stedet for at sikre spor og for at få kontakt til vidner, fortæller vagtchef hos Østjyllands Politi Peter Tolstrup til TV2 ØSTJYLLAND. 

Ifølge Østjyllands Politi skete overfaldet på Markedsgade i Randers. Til at starte med var der dog lidt forvirring, da anmeldelsen gik på, at det var på Hobrovej 12. Gaderne ligger dog også tæt på hinanden, som man kan se på kortet.
Ifølge Østjyllands Politi skete overfaldet på Markedsgade i Randers. Til at starte med var der dog lidt forvirring, da anmeldelsen gik på, at det var på Hobrovej 12. Gaderne ligger dog også tæt på hinanden, som man kan se på kortet. Foto: Google Street View

Vidner på stedet havde kort før anmeldelsen set to yngre mænd i slagsmål. Den ene af de to mænd blev blandt andet tildelt slag og spark mod både krop og hoved, inden den anden løb fra stedet, oplyser politiet. 

Den tilskadekomne blev efterfølgende kørt til Skejby Sygehus, da der var mistanke om indre blødninger. Lægerne har dog efterfølgende meddelt, at den forurettede ikke er i kritisk tilstand.

Kort før klokken 10.00 er en person blevet anholdt, men politiet hører fortsat gerne fra vidner, som kan bidrage med oplysninger til sagen. De kan kontaktes på tlf. 114. 

Fitness Horsens

Stor utilfredshed med lokal nedlukning: Borgmester vil have kigget på reglerne

Sommer

Trods regn- og tordenbyger: Mandag kan blive årets første sommerdag

Lige nu
Restaurant Italia

liveblog COVID-19 LIVE: Restauranterne har svært ved at finde ansatte: Kan ikke hamle op med testcentrenes timeløn

Rygeforbud VTR 1930 Still (1)

play Tobaksfri skoletid: Elever frygter kontrol og overvågning

20_percent

play VIDEO: Båd overtændt i Grenaa - ejer viste stor kølighed

Oskar og Bertram

play Endelig kom den store dag: Oskar og Bertram fik tårerne til at trille

Dagens mest læste