Målmandskiks kostede dyrt

Randers FC tabte to livsvigtige point på gulvet mod Lyngby

Trods føring og et spillemæssigt overtag måtte Randers FC søndag nøjes med 1-1 hjemme mod Lyngby.

Gæsternes Kim Aabech scorede det udlignende mål ti minutter før tid, da Randers-målmand David Ousted fejlvurderede hans spark fra kanten af feltet.

Det var ellers Randers, der var mest i boldbesiddelse kampen igennem.

Hjemmeholdet lagde et fint tryk fra kampens start og var tæt på at komme foran i forbindelse med en dobbeltchance til Mikkel Beckmann og Jonas Kamper midtvejs i første halvleg.

Gæsterne havde kun få forsøg i form af kontraangreb, der dog blev bremset af Randers-stopperne Anders Egholm og Mads Fenger. I stedet var Randers' Ousmane Sarr meget tæt på at score i den anden ende.

Samme Ousmane Sarr havde også et godt forsøg efter pausen, men Randers-spillerne manglede lige den sidste skarphed for at boldbesiddelsen kunne omsættes til mål.

Da Lyngby samtidigt var ufarlige, var størstedelen af kampen en halvkedelig affære.

Farlige Frank med fra start
Randers havde ellers Frank Kristensen med fra start for første gang, siden angriberen blev skadet i marts, men det lykkedes slet ikke at sætte ham i scene foran mål.

I stedet var det Mikkel Beckmann, der satte gang i målscoringen på Essex Park.

Midt i anden halvleg udnyttede Beckmann resolut en returbold fra Rune Pedersen, der kun halvklarede et indlæg fra Kasper Lorentzen og dermed havde sin andel i Randers-scoringen.

Randers-føringen holdt dog kun et kvarters tid, indtil Kim Aabech ti minutter før slutfløjt sørgede for 1-1 mellem de to mandskaber, der stadig er en del af bundkampen i Superligaen.

Læs også: Randers-keeper: Min fejl!

Randers FC-Lyngby 1-1 (0-0)

1-0 Mikkel Beckmann (65. minut)
1-1 Kim Aabech (80. minut)

Tilskuere: 5.072