Lokale bygger kæmpe glidebane

Randers City Slide løber af stablen den 15. august

Fra testopførelsen af Randers City Slide. Foto: pressefoto

Lokale virksomheder vil være leverandørerne, når Randers bliver hjem for Danmarks længste glidebane.

Den skal hedde Randers City Slide og skal være 200 meter lang. Opførelsen sker i forbindelse med 'Randers Ugen', og det er meningen, at publikum skal kunne rutsje ned ad banen på Østervold.

- Med denne unikke event går Randers endnu engang foran og viser noget nyt og anderledes. Og her er det med stor hjælp fra lokale virksomheder, der har været i stand til at levere specielle konstruktioner, så eventen kan blive en realitet, siger Mette Bjærge, projektleder for Randers City Slide i en pressemeddelelse.

Se: City Slide bestod test

Der er flere lokale virksomheder, som skal hjælpe med opførslen. Selve vandrutsjebanen bliver lavet af Fjordblink Swimming Pools, som kommer fra Drastrup tæt ved Randers.

- Det er sjovt at udvikle og bygge en så stor city slide. Det giver mange gode udfordringer, og så er der et fantastisk samarbejde med alle de involverede, siger direktør for Fjordblink, Henning Børgesen i pressemeddelelsen.

Konceptet er blevet testet, og vandrutsjebanen skulle kunne opføres uden de store problemer.

Der er åben for tilmelding til lodtrækningen om at få en tur ned ad Randers City Slide på www.randerscityslide.dk. De 300 vindere offentliggøres lørdag den 8. august 2015.