Listig mus lukker brugs hele weekenden

Dagli'Brugsen i Harridslev ved Randers har store problemer med at fange en mus. Butikken må holde lukket indtil foreløbig mandag.

Det hænder af og til, at dagligvarebutikker får ubudne gæster i form af mus eller rotter, og nu er det Dagli'Brugsen i Harridslev ved Randers, det er gået udover.

Her blev der fredag eftermiddag spottet en mus i butikken, som ikke blev fanget.

quote Vi er ærgerlige og kede af at skuffe vores kunder, det er ikke sjovt for hverken dem eller os. Vi vil jo helst holde åbent og servicere dem.

Søren Habekost, brugsuddeler, Dagli'Brugsen, Harridslev

Butikken lukkede ned, og lige siden er det ikke lykkes at fange den lodne gæst.

- Vi lukker selvfølgelig for ikke at tage chancen med fødevaresikkerheden. Vi følger de råd, vi får fra skadedyrsbekæmperen, men desværre er musen ikke gået i fælden endnu, lyder det fra brugsuddeler Søren Habekost til TV2 ØSTJYLLAND.

Harridslev ligger nordøst for Randers.
Harridslev ligger nordøst for Randers. Foto: Google Maps

Følg med på Facebook

Flere gange lørdag er butikken blevet grundigt tjekket og gennemgået for at finde frem til musen. Uden held.

Når det på et tidspunkt sker, at den går i fælden, så skal der ryddes op og gøres rent. Derfor åbner Dagli'Brugsen Harridslev tidligst igen mandag.

- Vi er ærgerlige og kede af at skuffe vores kunder, det er ikke sjovt for hverken dem eller os. Vi vil jo helst holde åbent og servicere dem, siger Søren Habekost.

På Facebook har han løbende holdt sine kunder opdateret med situationen, og herfra lyder der fuld forståelse for situationen, om end nogen er nervøse for, om de får deres pakke til tiden.

Brugsuddeleren opfordrer kunderne til fortsat at holde sig opdateret på Facebook-siden.