Lars Hjulmand forsvundet i 14 dage: Ny video offentliggøres

Den 45-årige Lars Hjulmand har cyklet frem og tilbage på terrorsikret område ved Randers Havn. Det viser ny video

Der er stadig intet nyt i sagen om den 45-årige Lars Hjulmand, der har været forsvundet siden fredag den 2. december. Familien leder dog stadig på livet løs efter ham, og nu håber de, at en ny video med Lars kan få flere vidner på banen.

Videoen viser Lars Hjulmand cykle flere gange frem og tilbage langs Tronholmen ved Randers Havn.

- Billederne er fanget på et overvågningskamera, der sidder på en bom ved Tronholmen mellem Jernholmen og Kranvej. Der, hvor vi mister Lars ud af syne, er ved Cementvej. Det er et terrorsikret og lukket område, han cykler på, siger broren Anders Hjulmand til tv2oj.dk.

På videoen ses flere biler og en motionist, men Østjyllands Politi efterlyser ikke specifikt disse personer, som for fleres vedkommende allerede har været i kontakt med politiet.

- Men hvis vidner pludselig husker noget, når de ser videoen, vil det være guld værd. Vi håber på, folk melder sig på banen. Jeg har delt efterlysninger ud i haveforeningerne Venezuela og Romaltparken i håb om, at det kan give noget, fortæller Anders Hjulmand.

Han, familien og Missing People har i hvert fald ikke tænkt sig at give op. Frygten er, at Lars Hjulmand er endt i vandet, men lige nu forsøger man at finde spor, der kan kortlægge mere af hans færden.

Lars Hjulmand kørte på denne cykel, da han sidst er set. 
Lars Hjulmand kørte på denne cykel, da han sidst er set.  Foto: Privat

- Der går 19 minutter, fra vi har de sidste overvågningsbilleder af ham, til mobilsignalet dør. Vi skal finde ud af, hvor langt han er nået, og hvor han kan være cyklet hen, siger broren.

Lars Hjulmand er efter en trafikulykke senhjerneskadet, men broren forklarer, at han ikke er så hjerneskadet, at han ikke kan tage vare på sig selv.   

Du kan se overvågningsvideoen fra bommen på Tronholmen øverst på siden.  

Overvågningskameraet har filmet fra bommen på Tronholmen, der er placeret her. 
Overvågningskameraet har filmet fra bommen på Tronholmen, der er placeret her.  Foto: Google Maps