Kvinden bag Kaspers succes

Stephanie fik Randers FC-profil til at smide kiloene

03:33

1 af 2

Bag en god fodboldspiller står der ofte en kvinde, der har styr på kalorierne.

I hvert fald er madbloggeren Stephanie Anne Bak en væsentlig del af årsagen til, at hendes kæreste, Randers FCs Kasper Fisker, på rekordtid er blevet en af de absolutte profiler på det kronjyske succeshold.

Kasper Fisker er tidligere blevet vejet og fundet for let - eller rettere tung - i Randers FC. Den småbuttede fodboldspiller måtte derfor ufrivilligt fortsætte karrieren i de mindre klubber Skive og Hobro, inden han for godt et år siden vendte tilbage til Randers.

Efter at have mødt sin kæreste har Kasper Fisker smidt 10 kilo. Han har sikret sig en stamplads i Randers og vurderes af flere eksperter til at være på spring til en karriere i en endnu større klub.

Se: Fisker og Fall sænkede Odd

Kasper Fisker er dog ikke bleg for at give Stephanie Anne Bak æren for hans vægttab - og dermed også succesen på fodboldbanen:

- Udover maden får jeg en masse rigtige ting. Det er meget vigtigt for mig, for jeg har en sød tand, erkender han.

Foruden at få den rette mad i den rette mængde mener Stephanie Anne Bak, at hendes kæreste generelt lever et sundere liv end tidligere.

- Han er simpelthen så detaljeret og professionel i alt, hvad han gør. Både med hans søvn og hans restitution. Det er alt, han tager seriøst. Det er ikke kun, når han spiller fodbold, at det gælder, forklarer hun.

Randers FC tager hul på forårssæsonen i Superligaen, når kronjyderne fredag aften på udebane møder FC Nordsjælland.

I tv-indslaget øverst i artiklen kan du se TV 2 | ØSTJYLLANDs Kurt Leths portræt af Kasper Fisker.

Se desuden debatprogrammet Fodbold med Horup tirsdag aften kl. 19.55 på TV 2 | ØSTJYLLAND. Her er Randers FC's sportschef, Peter Christiansen, blandt gæsterne.